Vahetatavad Live Center MT4 MT5 MT2 MT3 Morse Vahelülid 2 Varre Koos 6tk Vahetatavad Live Keskus treipingi masina pööramine


Märksõnad: treipingi torn, 2 morse vahelülid puurpadrun, er32, morse, keskus treipingi masin, puuri morse 2, morse vahelülid, center morse 2, chuck puurida treipingi, koonus morse.

€34.14 €48.78
  • On laos
  • t191481


Toote info:

Toote info: 【Toote nimetus】:Sulam,-mosaiigid, Automaatne Sprue Lemmikutega 16 20 25 32 mm Investor kaks Küünt Sqaure Ring Baar Lemmikutega Clipper Tagasi-Tõmba Extractor Treipingid 【Tüüp】:Elektritööriistade Osad 【Materjali】:Karbiid 【Brändi Nimi】:VINTA 【Mudeli Number】:Ring/Ruut 16 / 20 /25/32 【Kinnitusvahemik】:1mm-40cm 【Materjali】:kvaliteetne vedruteras teras

Küünised:

Küünis on moodustatud sulam, teras, mis on paksenenud ja kõvaks teha kinnituspiirkond suurem, kinnikiilumisjõu tihedam ja kanna vähem.Automaatne lemmikutega on kavandatud nii, et kevadel teleskoop tüüpi, mis võib asendada traditsioonilised õli-rõhk investor.Tõmmates täpsus on väga kõrge ja läbimõõt rod saab külge alla 45.

Paigaldus Sammud:

1. Installige lemmikutega masin vahend. 2. Seadke lemmikutega center baar center. 3 korrigeerimine: reguleerige lemmikutega koos sisemine kuusnurk mutrivõti, ava suurus on väiksem, umbes 1 mm, kui baar. 4. Paigaldamine lõpetatud, alusta töö!

Peamised omadused:

See tööriist sobib töötlemine kaua, baar materjali.Seda saab parandada, automaatika NC treipingi ilma sagedaste peale-ja mahalaadimine töötajate poolt, aru pidevalt keerates tsükkel, oluliselt parandada tootmise efektiivsust, vähendada tööjõu osatähtsus töötajate ja realiseerida üks isik tegutseda rohkem kui üks masin vahend.Nii kaua, kui machine tool on varustatud pneumaatilise või hüdraulilise padrunid, see saab automaatselt klamber.Paigaldamise operatsioon on väga lihtne.Sõltuvalt suurusest materjali lemmikutega saab reguleerida.Nende lemmikutega saab otse paigaldatud NC tööriistahoidik (peamiselt kasutatakse square hakkama seeria) või auk, tööriista hoidja.Avamise kinnitusvahendite materjali saab reguleerida 0,5-1,5 mm väiksem kui välimine ring kinnitusvahendite materjali.See on väga sobiv rida lõikur tüüp.

null

null


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Taotlus: Milling Cutter
  • Sertifitseerimine: CE, TÄPP, EAC, EPA
  • Mudeli Number: 16mm 20mm 25mm 32mm


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted