Silikoon Kolju Vaimu Küünal Hallituse 3d Diy Käsitöö Kolju Hallitusseened Diy Käsitöö Käsitöö Küünla valmistamiseks Hallituse Halloween Pool Decor


Märksõnad: räni kolju, lamp kolju, villa küünal hallitus, 3d hallituse, suur küünlad hallitusseened, kassi kolju hallituse, küünal tegemise mold komplekti, candl hallituse, kupli silikoonist vormid, 3d vormi.

€7.69 €12.82
  • On laos
  • t191201


Toote Funktsioon: 1.Silikoonist Materjal: vorm on valmistatud Silikoonist ja talub kõrge ja madala temperatuuri juures. 2.Vastupidav Hallituse: Seda saab taaskasutada mitu korda, nii et vorm on vastupidav, ei ole kergesti kahjustatud ja pragunenud. 3.Pikk tööiga: vorm on pikk kasutusiga ja on lihtne puhastada. 4.Laialdane Kasutamine: Võib kasutada tootmiseks parafiini, vaha ja mesilasvaha küünlad.Toote Spetsifikatsioonid: 1.Materjal: Silikoon 2.Hallituse Suurus: 7*8cm 3.Küünal Szie:5.1*7.3 cm Packing List: 1 * Silikoonist vormi Märkus: 1.Käsitsi mõõtmine, suurus on viga 0,5-2mm,teema, et tegelik suurus. 2. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 3.Värvid võivad erineda olenevalt partiist.


  • Materjal: Silikoon
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kuju: Muud


Naumovoleggg
2021-05-18
4/5
Open mold. Don't have never used as well. We hope to be comfortable.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted