QIANLI Mega-Idee Must BGA Šabloon Jaoks MTK Power IC BGA Šabloon Android Telefon MT Kiip Jootma Reball IC Tina Taim Neto


Märksõnad: magistrikursuse lugeja, bt140gw01, qianli šabloon, stencils qianli, MTK šabloon, trafarett-mobiil, dell i7 sülearvuti, bga, qianli tööriist, lenovo arvuti.

€6.31
  • On laos
  • t190247


Kirjeldus: QIANLI Mega-Idee Must BGA Šabloon Jaoks MTK Power IC BGA Šabloon Android Telefon MT Kiip Jootma Reball IC Tina Taim Neto

Funktsioon: Reballing IC Sõrmed

Toote Pildi:

Tarneaeg:

Transfield.ee Standard Shipping (Post): 10-25 päeva

DHL:3-5days

FEDEX:4-6days

UPS:3-5days

EMS:7-10days

Pakend : Kõik tooted on uued,me pack iga punkt plastikust suletav kott pakitud, et mull kott,ja pane kõvasti kasti ohutuse tagamiseks kaupade saatmise ajal.

Palun pange tähele, et mõned teemad on üsna väikesed,palun olla ettevaatlik, kui teil lahti oma paki juhul,kui need on kadunud või misplacing.

Märkus : Kui te saate defektne või vale punkt sees maatükk,palun võtke meiega ühendust,me teeme oma parima, et lahendada probleem, ja et sa rahul.

Kui teil on mingeid probleeme, kui kasutate punkt,palun ärge kartke küsida meilt abi.

Võtke meiega ühendust: Kui sul on mõni küsimus,palun võtke meiega ühendust e-posti teel või Trademanager.Palun ära saa araks, kui sinu e-posti ei vastanud ajal mitte-äri tundi.Kui saavad oma e-posti,me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik.

Tagasiside: Me oleme väga tänulikud, kui jätate 5 tähte ja positiivne tagasiside on meile pärast ostu.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet enne, kui te meiega.Kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust esiteks,me püüame oma parima, et lahendada probleeme õigeaegselt.


  • Mudeli Number: MTK Power IC
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Osakese Suurus: 5-15µm


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted