5tk Korduvkasutatav Silikoon Anti Kirtsutama Laigud Näo Laup Kaela Silmade Hooldus Kleebis Pad Anti Kirtsutama Naha Vananemisega Tõste Vahendid Kingitus


Märksõnad: hailicare poos, festival silma kleebised, nägu rull, blackhead stick, nägu lint, silmalau kleebis, anti wrinkle plaaster, Ripsmete Liim, suu silikoon plaaster, acn.

€1.59 €2.79
  • On laos
  • t189681


5tk Korduvkasutatav Silikoon Kirtsutama Eemaldamine Kleebiste Anti-wrinkle Face Laup Kleebis Pad Read Eemaldamise Nägu Silma Laigud Näo Lifting Hooldus Paik Anti Aging Ilu Vahendid

Omadused

1.Aitab tõhusalt vältida longus ja siluvad kortse põhjustatud naha vananemist, pool magab, ja isegi päike kahju ja pinguldav ravi tugevdada välisosa välimus.

2.Eco-sõbralik orgaanilise materjali annab naha-sõbralik ja sujuv touch mugavus, mitte-ärritav ja lõhnatu, mitmeotstarbeline ja puhastatavad korrata ohutu kasutamise.

3.Ergonoomilise kujuga disain saab mugavalt vastavalt oma otsmiku ja silmade ilma kukutades ära lihtsalt, saate nautida muretut nahahoolduse ja seejärel eemaldada veega pärast iga kasutamist ja lõpuks kuivada loomulikult.

Kirjeldused

Materjal: Silikoon

Värv: Läbipaistev

Kogus: 5tk/Palju

Suurus: Nagu Pildil Näidatud

Komplekti Kuulub:

5* Anti Kirtsutama Kleebised

Kasutamise Juhised:

1. Puhasta oma nahka esimene ja veenduge, et seal ei ole niiskuse ja higi pinnal, ning ei kohaldata mingit nahahooldustooted.

2. Kohaldada anti-wrinkle kleebis soovitud kohale oma nägu, kus kortsud tuleb kõrvaldada.

3. Pärast tavakasutuse puhul umbes 15 korda, kui see ei ole kleepuv, võite loputada liimi pind veega ja viskoossus taastub pärast looduslik kuivatamine.

Ettevaatusabinõud:

1.Ei ole soovitatav tundlikule nahale.

2.Soovitatav on kasutada jooksul 1-2 tundi esimest korda, ja hilisema kasutamise ajal, tuleb asjakohaselt pikendada vastavalt naha kohanemisvõime.

Märkus:

Palun lubage mõned kõrvalekalde tõttu manual mõõtmise ja veenduge, et te ei pahanda, enne kui osta.

Värvi tegelik kirje võib veidi erineda pilte tuleneb erinevast arvuti ekraani ja ekraani seaded.

Täname oma arusaamist!


  • Mitu Tükki: Combo
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Hailicare


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted