2021 Tahke Ujumistrikood Naiste Pluss Suurus Supelrõivad Ühes Tükis Bikinis Naine Underwire Bodysuits Seksikas Beach Wear S~XXL


Märksõnad: bodysuit karikaga, 1 tüki ruffle ujumistrikoo, vann sobiks, ujumistrikoo naistele, ujumisriided, alcatel ekraan, üks piec ujumistrikoo, g string ühes tükis ujumistrikoo, suured ujumistrikoo, bayonetta.

€7.22 €16.39
  • On laos
  • t188949


SUURUS JUHEND

Suurus tabelis on keha suurus,mitte riided suurus.Palun võrdle järgmisi detail suurused sinu " enne oma ostu.Palun lubage 1-2cm kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.Kui te ei ole kindel suurus,Siis võib jätta sõnumi kohta, kuidas teie rind,talje,puusa.Kui soovite segatakse suurus,võtke meiega ühendust.toetust tilk laevandus,palun võtke meiega ühendust.

TOOTE DETAILID

CARE LABEL

TAGASISIDE

· Teie positiivne tagasiside on väga oluline! · Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jäta meid 5 tähte tagasisidet. · Kui teil on probleeme kaupu või teenuseid, siis palun võtke meiega ühendust esiteks enne lahkumist negatiivset tagasisidet, saame teha kuni teie rahulolu!

LAEVANDUS

· Me saadame kaubad 5 päeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud. · Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress. · Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud. · Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste. · Saate jälgida oma paki järgmisel veebilehed, kasutades oma tracking number: https://global.cainiao.com/ · Kui sa ei ole saanud oma, et pärast 90 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me võime lahendada probleeme koos.

TAGASIMAKSE

· Me teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame. · Tagastame teile, kui te tagasi elemendid, 7 päeva sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed. · Kui toode on kvaliteediga seotud probleeme, tagastame teile või kandma kõik kulud uuesti saata.


  • Muster Tüüp: Tahke
  • suurus: S-2XL
  • Toote Tüüp: Ühe Tükki
  • Mudeli Number: Bikinis/Ujumistrikoo
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Spordi Tüüp: Ujuda
  • Materjal: Polüester, Nailon, Spandex
  • Sugu: Naised
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Samovar87
2021-05-13
4/5
Beautiful, but the back is very wide
Saif Bhatkar
2021-04-27
1/5
The color is much brighter than the photo on the site
Matwiz16
2021-06-08
5/5
Exactly as in the picture! Very satisfied with my order!
Dadinbos
2021-06-18
5/5
Strój ładny chociaż kolor to malinowy nie czerwony

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted