Pidu Vahendid Sünnipäevaks Sõnad Väljamõeldud Piiri Taim, Metalli Lõikamine Sureb Scrapbooking Käsitöö Die Lõigatud Kaardi Tegemise 21


Märksõnad: kookospähkli puu surra, dhl express, piiri surra, käsitöö ja siis sureb, konfidentsiaalne tempel, die pits, järjehoidja hallituse, dhl lennuk, die lõigatud metallist, sulg hallitus.

€1.39
  • On laos
  • t18888


Kirjeldus: Seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne.Suured tagab suur mõju oma järgmise raamatu käsitöö projekt!

Tehnilised andmed:

Värv: Hõbedane

Materjal: Süsinikusisaldusega teras

Suurus:(Umbes) sureb :Nagu on näidatud foto

Muutmine:1cm =, milleks on 0,39 tolli

Packege Lisatud Selge Margid/Stantsid Metalli Lõikamiseks

Märkus 1: Tänu eri toodavad partiid, seal võib olla 1-2mm hälve esemed.

Märkus 2: Vastavalt erinevate tuled.arvutiekraanil.Seal on väike erinevus värvi.Palun kontrollige tegelikust tootest.

Pange tähele:

1.palun kontrollige mõõtmed osad hoolikalt enne ostu!

2. Erinevad toodavad partiid, seal võib olla 1-2mm hälve esemed.

3.All erinevad tuled.arvutiekraanil.Seal on väike erinevus värvi.Palun kontrollige tegelikust tootest.

Vedu: 1.Worlewide Shipping.(Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress. 4. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma tellimuse läbisõidu ajal päeva jooksul,võtke palun meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tagastama & Toetust: 1. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID. 2. Tagastame teile täielikult võita suur summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee,või võite valida, kas vahetada.Tagasiside: Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Palun andke meile 5 tärni, kui olete rahul tootega!Me nõuda, et te meiega vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.Aitäh!


  • Muster Tüüp: Lill, Loomade, Sõiduk, Ebaregulaarne Joonis, lind, Drinkware, Kiri
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted