Metsa Shadow Wolf Ajutine Tätoveering Kleebis Meeste Naiste Öökull Lõvi Veekindel Võltsitud Henna Tiiger Loomade Body Art Tätoveering Decal


Märksõnad: xr iphone klaasi täis selge.

€0.83 €1.08
  • On laos
  • t188691


Omadused: 1.Võib kasutada nahk, metall, keraamika -, klaas-pinnal. 2.Trükitud loodud mustrid, värv hele ja näeb välja nagu tõeline tätoveering. 3.Väga hea valik, kui ajutine tätoveering, keha meik, ja ka see võib katma armi keha. 4.Lihtne kanda ja kerge puhastada.Tehnilised andmed: Kogus: 1tk Suurus: 21X14.8 cm / 8.26"x5.82" Teade:erinevad ekraani seadistus ja valgustus, see võib on mõned värvi vahe reaalses punkt.

Uus Stiil, Uus Seeria

Tahan osta muid mudeleid toote näita, palun kliki allpool pildil minna ostmise link, saadame vastavalt valitud pilt, selle asemel, jättes sõnumi.

97 Uus Stiil, Uus Seeria

Umbes Laevandus: 1.Soovitame kiirem, turvalisem ja jälgitavad Transfield.ee Standard Shipping 2. Tellimusi on vähem kui USD $ 5, saadetakse vastavalt laevandus meetod kliendi poolt valitud.Laevandus meetodid on SunYou Majandus-Air Mail, Cainiao Super Majandusele, Yanwen Majandus-Air Mail, Cainiao Super Majandusele Ülemaailmsel tasandil.kohaletoimetamine on aeglane, ilma jälgimine teabega.Soovitav on valida Jälgitavad laevandus meetodid 3. Tellimusi on suurem kui USD $ 10, Transfield.ee Standard Shipping saab saata tasuta mõnedes riikides, kus on Võimalik jälgida, et laevandus ja kiiremini shipping. 4. Tellimusi on suurem kui USD $ 100, Maksavad vähe, laevandus valida DHL .Või tasuta Transfield.ee StandardShipping, on Võimalik jälgida, et shipping.

Me ei vali sobiv pakend vastavalt tellimuse suurusest ja kogus ostetud.Kui määratud pakendi nõuab lisakulusid, palun võtke ühendust müüjaga eelnevalt


  • suurus: 21X14.8cm
  • Tüüp: Ajutine Tätoveering
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: TH-X
  • Brändi Nimi: YOEMTAT


Musaev Azat
2021-06-13
5/5
Tattoo stickers came from China national team parcel. It was packed in a Purry envelope, nothing fell, it did not spoil. The quality of the stickers is satisfied, everything corresponds to the description. The seller is excellent, thank you! =) I advise you to buy in this store =)

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted