Leaf-Kujuline Seep Roog Äravoolu Seep Omanik Non-Slip Soap Box Iseseisva Seep Hammas Iminapp Dušš Vannituba Salve Hoidmine


Märksõnad: xs kutsikas poiss.

€2.67 €5.03
  • On laos
  • t187592


Omadused:

Lihtne stiil, moodsad ja suuremeelne iminapp alt, ei klapi lihtsalt Mugav ja korralik decor, vastupidav ja keskkonnasõbralik 45° kaldus disain, laienenud iminapp on vesi ja on kindlam Ruumi alumiinium toru vertikaalne disain, tasuta paigaldus ja rohkem stabiilne iminapp baasi mitmeotstarbeline stseeni kõrgust saab valida, köök, kraanikauss, vannituba on kõik olemas

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Soap Box Värv: mint green, lihtne hall Materjal: ABS, alumiinium toru Kohaldamisala: vannituba, köök, rõdu, jne.

Pakkeleht:

1 X seep roog

Laevandus

1.Kui otsustate laeva Hiinast, siis me laeva poolt Transfield.ee Standard Shipping; kui otsustate laeva välismaale laod, siis me laeva kohalik logistika toimetaja. 2.Teie tellimus on üldjuhul veetakse 24 tunni jooksul, siis palun lahkelt rohkem kannatlik, et oodata. 3.Midagi vastake andke mulle teada,saame me lahendada seda, et sa nii kiiresti kui võimalik.

Teenus

1. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Ja me vastame 24 tundi, välja arvatud nädalavahetustel. 2. Kui mingeid probleeme on, siis palun ärge muretsege.Te võite meiega esmalt.Lubame, me püüdma kõik, mis võimalik, et aidata teil. 3. Juhime tähelepanu, et aja erinevus meie vahel.Me töötame Hiina.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted