Must 0,5 mm Akrüülvärv Sm Pen Vee Baasil Maali Külalisteraamatusse Keraamika


Märksõnad: joyko värvi sm, large acrylic monomer, rosiland acrylic monomer, red acrylic monomer, chrome ' i marker pliiatsid, kroomitud velje värv, vinyl acrylic monomer, cheap acrylic monomer, chrome ' i lehel sm, kroom värvi puit.

€0.84 €1.62
  • On laos
  • t186715


Kirjeldus:

Uus pen on nr tint riiklik rakendusasutus,pärast loksutamist seda uuesti ja uuesti, vajutage riiklik rakendusasutus ja avaldada see nii, et tint voolu riiklik rakendusasutus võib kasutada.

Sile kirjalikult paberkandjal, mugav käsi tunne, särav käsikiri, tint on veekindel, tugev kattevõime.Uuringu peamine töö on selge pilguga, võib-olla veel keha,kott, kivist doodles pilte.

Trahvi Akrüülvärvi, Markerid, Pliiatsid Süstida Keskkonna Ja Vee Baasil Tindiga, Mitte-Mürgine Ja Happevaba, Puudub Lõhn.Lapsed Tasuta Kasutada, Ei Peaks Muretsema Teeme Maali.

Nende kunstnike värvi pliiatsid, saate toetuda portselan -, keraamika -, kruus -, metall, nahk, paber, lõuend, puit, tellis, kivi, metallist, plastikust ja riidest ja muude erinevate pindade puhastamiseks.

Ergas värv on inspireerida oma kujutlusvõimet ja aitab teil disain, mida soovid lihtsalt.Sobib kunstnike & art õpilased, teismelised & täiskasvanutele.

Kirjeldus:

Materjal: Plastik

Värv : 13.2x0.1cm/5.20x0.04 tolli

0.5 mm-Peente Akrüül Värvi Pliiats

Pakett Sisaldab:

1 tk 0,5 mm Akrüülvärv Sm Pliiats

Märkus:

Palun lubage veidi suurus vea tõttu käsitsi mõõtmine.

Palun meelde tuletada, et tänu valgustuse mõju ja monitori heledust/kontrastsust jne, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun mõista.


  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Käepideme Materjal: Plast
  • Komplekt Tüüp: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted