3Pc Elastne Venitada Kaaned on Korduvkasutatavad Õhukindlas Toidu Wrap Kate Hoida Värsket Pitsat Kaussi Veniv Wrap Kate Köök Köögitarbed Ladustamine


Märksõnad: elastne klaviatuuri kate, flower toidu kate, sillicone toidu kate, värske toidu kate, elastne jõusaal kate, elastne silikoon köök kate, silikoon varmed toidu kate, elastne toidu hõlmab, alluminium toidu kate, akrüül kate toit.

€3.15 €5.08
  • On laos
  • t185424


Kirjeldus:

Materjal: TPU

2. Toote suurus: suur diameeter 27cm, keskmise 21cm, väike number 17cm

3. Neto kaal: 0.06 kg

4. Pakend: OPP kott

5. Pakendi suurus: umbes 27 * 27 * 1cm

Omadused:

1.TPU materjalist, mis erineb paber-või ühekordsed plastikust, meie suupiste kotti saab korduvalt puhastada ja korduvkasutada, mis on kasulik keskkonnale, säästes samas oma wrapid ja muudab toidu värske.

2. Double-layer disain - sisemine kiht on valmistatud toidule ohutust materjalist ja on testitud.Mitte-mürgine, mitte-ftalaat, nr PVC, nr BPA -, plii-vaba,

3. Ei ole raske metallid ei ole kahjulikke katted, väga tagada ohutus ja tervis, toit.Välimine kiht on valmistatud puuvilla kangast.

4. Mugav puhastada - Dishwashes, saab ka pühkida puhta, anti-õli-rasv ja-niiskus, teha puhtust.

Paketi kirjeldus:

3 * Kausi Kaas

Märkus:

Kuna paljud tegurid, nagu näiteks ekraani eredus ja valguse heledust, reaalne värv projekti võib veidi erineda pilte kuvatakse veebilehel.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast


V Narayanappa
2021-07-12
5/5
Bonne qualité arrivé vite merci beaucoup

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted