4 TK Puu-Köögivilja-Kujuline Hoiustajad Ladustamise Kasti Sibul,Sidrun,Kujundanud Ekraan


Märksõnad: xr iphone juhul fredie.

€1.14 €1.66
  • On laos
  • t185113


Pakkimine Detailid:Te saate 4 Mahutid 4 erinevat stiili:sibul,tomat,sidrun ja küüslauk.Mõlemal on läbipaistva kaane disaini,mida saab selgelt jälgida üksikasjad kasti sees,väga sobilik päev säilitamine puu-ja köögivilja köök.

Ohutu Materjal:Puu-ja Köögivilja-Kujuline Hoiustajad on valmistatud BPA-vaba (PP materjalist.See on ohutu,lõhnatu,ja väga vastupidav.Pöörake ladustamise katta, et viia see kooskõlla sisseehitatud lukk avada, see lihtsalt.Seda on lihtne puhastada ning seda võib kasutada pikka aega.

Uudne Disain:See protector on kavandatud kuju puu-ja köögivilju,ja stiil on uudne,meelitades inimeste tähelepanu.Sibul,Sidrun,Tomat,Küüslauk Kujuline Hoiustajad saab kasutada selleks, et salvestada objekte, külmikud,sügavkülmikud või köögis kapid.Kuju toidu võimaldab teil hõlpsalt kindlaks teha ja leida toidu,mis vähendab segadust külmik.

Korduvkasutatav Ja Kergesti puhastatav:taimsed ladustamise mahuti siledat pinda on lihtne puhastada ja korduvkasutatavad.See võib aidata poe juur-ja puuviljad ning vähendada toidu raiskamist.See on peen köök vahend igapäevaseks kasutamiseks.

Hea Tihendus Mõju:saate avada või sulgeda, keerates ülemine osa tomati-mahuti,mis hoiab toidu värske isoleerides õhku samas takistab haisu levikut kogu ruumi.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted