Uus 24Oz Klaas Trummel Kaasaskantav Klaasi Vee Pudel Õled Silikoon Kaitsev Ümbris Bambusest Kaas


Märksõnad: hydro kolbi, kaas, herbalife toitumine vee pudel, klaasist kannu kaas, glasuur klaasist pudel, külma tassi, bambusest kruus, peenise kujuga pudel, karika klaas, raagi vee pudelid, aqua pudel.

€8.43 €11.71
  • On laos
  • t184462


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Lõhnatu, plekk-vaba, puhta maitsega, 100% boorsilikaatklaasist, mille tegelik puit hõõrdumise-paigaldage kaas

Värvilisi silikoon varrukad tõestada, no-slip grip ja teha on lihtne lapsed ja gueststo kindlaks oma prille Kaitsva silikoon varrukad muudavad klaasi täiuslik õues kasutamiseks, kui see ei higi sooja ilmaga.

Klaasi vee pudel saab kasutada, et täita erinevaid vedelikke, nagu külma / kuuma vee, piima ja joogid jne.

Klaasi vee pudel on terve võimalus jääda hüdreeritud kõikjal.Valmistatud kõrge kvaliteediga, purunema vastupidav klaas, lihtne haare kaitsev ümbris ja ohutu Polüpropüleenist kaas, see on täiesti sobitada oma koti, oma topsihoidja, ja oma elu.

Kaunilt kujundatud ja osavalt meisterdatud BPA vaba vedelikku minna, klaasi vee pudel on kerge ja vastupidav, hoiab 20 oz.ja pakub pehme silikoon ümbris, mis ei saa koor, sulata või sulatada ja nõudepesumasin.

See on tehtud selleks, et olla jätkusuutlik ülalt alla!Silikoon flip top tihendid, kui ühendatud, kuid ei ole tagurpidi, põhja-of-the-kott lekkekindlad.Sile, lai suu kujundus pakub mugavat joomise kogemus täiskasvanutele kui ka lastele.

värv:roosa/hall

materjal:boorsilikaatklaasist

suurus:66x66x175mm

Pakendi Sisu:

1 * vee pudel

1 * põhk

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Soojustuse Toimivust: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Puudub


Golubstas
2021-07-07
1/5
The glass isn’t 24oz as described and it came broken and damaged. I’ve sent a message to the seller but I didn’t receive a response yet

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted