Logitech G502 LIGHTSPEED Mängu Hiirega 16000DPI KANGELANE Sensor Toetust Nuppu Pingutus-Süsteem Gaming Mouse Uus Toode 2019


Märksõnad: logitech traadita hiir, g502 logitech, razer deathadder traat, g502 kangelane, logitech g502 g602 traadita, lqs gaming mouse, logitech, logitech hiir, hiir magic 2 mac, juhtmeta.

€100.84 €130.96
  • On laos
  • t184129


Toote info:

Brändi Nimi: Logitech Seeria: G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Riistvara Platvorm:PC Värv:Must Patareid: 1 Liitium-Polümeer patareid vajalikud. (lisatud)

Omadused:

1.Valguse kiirus wireless gaming mouse: eksklusiivne Logitech G ülikiire traadita tehnoloogia, mida kasutatakse Pro mängijatele võistlustel üle maailma 2.Next gen KANGELANE 16K sensor: Logitech kõige täpsem andur veel kuni 16, 000 DPI ülim Mängimine kiirus, täpsus ja operatiivsus üle kogu DPI vahemikus 3.11 kohandatav nupud ja hyper kiire kerimisratas: määrata kohandatud makro-ja kiirklahvi käske nupud, iga mäng Logitech G hub tarkvara.Kasutada hüper-kiire kerimine kiiresti läbi menüüde, Pikk veebilehti ja palju muud 4,Reguleeritav, kaal Süsteem: korraldada kuni kuus eemaldatav kaalud sees hiirt isikupärastatud kaal ja tasakaal tuning 5.Lightsync RGB tehnoloogia: täielikult kohandada RGB valgustus ligi 16,8 miljonit värvi, sünkroniseerimine valgustus koos oma gameplay, ja luua oma isiklik RGB animatsioone 6.Plastikust neutraalne sertifitseerimine iga kilogrammi plastikust kasutada G502 valguse kiirus hiired, Logitech G aitab fond plasti ringlussevõtu programmid, et kompenseerida summa oceanbound plastikust võrdne summa, mida kasutati G502 valguse kiirus

Sõita lightspeed.

Mäng kiiremini ja täpsemalt, mille ikooniks G502 gaming mouse—nüüd täiendatud ultra-tundlik 1ms LIGHTSPEED traadita, KANGELANE 16K sensor, LIGHTSYNC RGB ja POWERPLAY lõpmatu laadimine.

Nr juhtmed.Mingeid piiranguid.

Lõika nöör ja meie pro-klassi traadita tehnoloogia usaldusväärne esports plusse.LIGHTSPEED võidab piirangud traadita latency, side ja elektri koos kõrvetav 1 ms ühendus.

Next-gen KANGELANE 16K sensorSelling Punkti

Meie KANGELANE andur pakub uskumatu kiiruse ja täpsuse null silumiseks, filtreerimine ja kiirendus kogu 16,000 DPI vahemikus.

11 programmeeritavat nuppu

Programmeeritavad nupud ja dual-mode hüper-kiire kerimine ratta annan teile uue kontrolli oma gameplay.Kasutada G Hub tarkvara seadistamise nupud kohandatud mängu makrod, otseteed ja rohkem käeulatuses.

Timmitavad kaal süsteem

Kohandage hiire kaal ja tasakaal oma eelise.Lisada, eemaldada ja korraldada kuue hulka kaalud jaoks just õige, tunda, mis vastavad teie stiilis gameplay.

LIGHTSYNC kohandatav valgustus

Koos LIGHTSYNC tehnoloogia ja Logitech G Hub Tarkvara, saate isikupärastada RGB valgustus umbes. 16,8 miljonit värvi, sünkroniseerimine valgustus koos oma gameplay, ja luua oma RGB animatsiooni.

Mäng rohelisem

G502 LIGHTSPEED on PVC-vaba ja pälvis Plastikust Neutraalne Sertifitseerimine Plastikust Pank*.Iga ostu, Logitech aitab rahastada programme, mis ekstrakt ookeani seotud plastikust keskkonnast.

Advanced wireless power

Mäng kuni 60 tundi täis-USB-laadimine või 2,5 tundi kiire 5 minutiline tasuta.* Lisada POWERPLAY süsteemi pidev traadita laadimine ilma kunagi muretsema aku uuesti.

Nupp pingutus-süsteem

Metallist vedru pingutus-süsteem ehitatud vasakule ja paremale hiire nupud pakub karge, puhas klõpsake tunda ja ultra-tundlik tulemuslikkuse

Brändi Lugu

Asutatud aastal 1981, on Logitech on maailmas tuntud pilv perifeersete seadmete tarnija asub Šveitsis ja nüüd tegutseb enam kui 140 riigis ja piirkondades üle maailma.Logitech Logitech on, Logitech G, Jaybird ja Ultimate Ears marki erinevates tööstusharudes, sealhulgas tootlikkus ja loovus, mängude, video, koostöö -, muusika-ja targa kodu.Logitech tavade multi-brand, multi-kategooria strateegia.Logitech on börsil noteeritud ettevõte, mis käsitleb Šveitsi Stock Exchange (LOGN) ja Nasdaq Global Market (LOGI).Tema väljapaistvaid tööstusdisaini ja innovatsiooni, Logitech võitnud rohkem kui 100 maailma-klassi disaini auhindu, sealhulgas Red Dot Design Award, saksa kui Disaini Auhinna ja Hea Disain Disaini Auhinna.


  • Mudeli Number: G502LIGHTSPEED
  • DPI: 16000
  • Võimsus Tüüp: Aku
  • Brändi Nimi: logitech
  • Arv Rullid: 1
  • Liidese Tüüp: USB
  • Käe Orientatsioon: Parem
  • Aega turul: Apr-14
  • Pakett: Jah
  • Logitech Mudel: G502
  • Nuppude arv: 11
  • Bruto Kaal: 440g
  • Tüüp: 2.4 Ghz Wireless
  • Töörežiimi: Opto-elektroonilise


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted