2021 Bicycle Telefon Hoidja Mootorratta Mobiiltelefoni Stand Bike GPS Klamber Kiire Mount Sobib 4.7-6.7 Tolline Telefonid IPhone HuaWei


Märksõnad: bike mount telefon, enkeeo bike mount telefon, võimsus iphone seista, mootorratta gps seisab, alumiinium metall telefoni omanik, omaniku telefon, bike comp mount, binokli telefon mount, aplle iphone seista, bike telefoni tugi.

€4.72 €13.88
  • On laos
  • t183271


Bicycle Telefon Hoidja Mootorratta Mobiiltelefoni Stand Bike GPS Klamber Kiire Mount Sobib 4.7-6.7 Tolline IPhone Telefonid

Kirjeldus: 1. Kergesti paigaldatav ja Eemaldamine: Lihtne ühe-klahvi paigaldussüsteem teeb kiire paigaldus ning eemaldamine ühe käega pingutusteta.Üks kõige mugavam mobiiltelefoni omanikud, jalgrattad ja mootorrattad.

2. Suurepärane Stabiilsus ja Vastupidavus: Bike telefon mount on mõeldud koos scratch-vastupidavad kummist padjad ja tugev silikoon silma, kus saab hoida oma mobiiltelefoni stabiilne sõites ebatasasel teed.Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja silikoon materjalist, see bike telefon mount on vastupidav, ja see ei kriimusta telefoni ekraani ei kata oma NÄGU / TOUCH ID, tuues mugavuse ja vastupidavuse, et iga päev jalgrattaga.

3. 360° Pööramine Disain: Selle telefoni omanik kasutab innovatiivset 360° pöörlev klamber, mis erineb kõige jalgratta telefoni omanikud (klipp on lihtne lahti, nii, et omanik saab keerata vabalt.), seega on tagada parem stabiilsus ja vastupidavus.Võite kasutada seda telefoni omanik vertikaalselt või horisontaalselt, kui minna jalgrattaga.Leida parim maastik oma reisi.See teeb ka navigeerimise ja kõne vastuvõtmine nõuab mugav.

4. Muljetavaldav Ühilduvus: See bike telefon mount sobib kõik nutitelefonid 4,7 6,7 cm: sobib iPhone 11, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, 7 iPhone, iPhone 6 seeria ja täiuslik Pluss, Pro, Max seeria.See sobib ka Galaxy Märkus S8 9 10 20 seeria; Sobib Oneplus 1 2 3 4 5 6 7 Mate&P 7 8 9 10 20 30 ja Android telefonid.Bicycle telefon hoidja on sobilik ka kõik juhtrauda.Kas see on jalgratas, mootorratas või elektriline roller, see bike telefon mount saab ideaalselt paigaldada neid.

5. Tööriistavaba Paigaldus: mugav vahend-tasuta paigaldus muudab bike telefon mount lihtne paigaldada jalgratta lenkstangi, lihtsalt leidke ja lock nut; uus lenkstangi pistik muudab paigaldamise lihtsamaks!

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS+silikoon+PC

Värv: Must

Pöörde: tasakaalustatud 360° pööramine

Sobib mobiiltelefoni suurus: 4.7-6.7 tolli nutitelefonid

Toote suurus: umbes 21*7.5*12cm/8.27*2.95*4.72 tolline

Rakendus: mootorrattad, jalgrattad, elektriliste motorollerite, jne.

Pakkeleht:

Telefoni Hoidik Ratta Juhtraud*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Laadija: No
  • Ühilduva Brändi: Universal
  • Tüüp: Jalgratta Hoidja
  • Tugi: Tilk Laevandus/ Hulgimüük
  • Mudeli Number: Bicycle Telefon Hoidja
  • Omadused: Nr Omadused
  • On Kõlar: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted