Mahuti Toidu Loomade Lill Sõna Läbipaistev, Selge, Templid &lõikamine Sureb Diy Album Scrapbooking Kaardid, Käsitöö, Uus 2021


Märksõnad: selge, templid silikoon 2021, lõikamine scrapbooking pulm, inglise sõna tempel, die, läbipaistev, selge, templid 2019, 2020 tempel ja surevad, selge kunsti tempel lilled, mere tempel, selge tempel lill grande, stampin üles templid ja matriitsid 2020. aasta uustulnukad.

€2.10 €2.63
  • On laos
  • t18307


MÄRKUS:

Toetust Dropshipping--Madalam Hind ja Kiirem Shipping.Palun võtke ühendust müüja.

Kirjeldus: Seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne.Suured tagab suur mõju oma järgmise raamatu käsitöö projekt!Tempel Materjal: Silicon Lõikamine Die Materjal:Carbon terasest suurus lõigates sureb kas mm.

Suurus templid on tolline.

Packege Lisatud Selge Margid/Stantsid Metalli Lõikamiseks

Märkus 1: Tänu eri toodavad partiid, seal võib olla 1-2mm hälve esemed.

Märkus 2: Vastavalt erinevate tuled.arvutiekraanil.Seal on väike erinevus värvi.Palun kontrollige tegelikust tootest.Märkus:

1.Seda toodet tuleb kasutada Metalli Lõikamiseks Sureb Süsteem 2.Palun kontrollige suurus detailid hoolikalt enne ostu lubada, 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine 3.Värvid võivad olla erinevad, nagu on erinevad ekraan

Vedu: 1.Worlewide Shipping.(Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress. 4. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma tellimuse läbisõidu ajal päeva jooksul,võtke palun meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Tagastama & Toetust: 1. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID. 2. Tagastame teile täielikult võita suur summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee,või võite valida, kas vahetada.Tagasiside: Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Palun andke meile 5 tärni, kui olete rahul tootega!Me nõuda, et te meiega vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.Aitäh!


  • Mudeli Number: Läbipaistev, Selge, Templid Matchable Lõikamine Sureb
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Funktsioon: Läbipaistev, Selge, Templid Matchable Cutt
  • Toode: Läbipaistev, Selge, Templid Matchable Lõikamine Sureb
  • Kasutamine: Scrapbooking Album Paber-Kaardi Tegemine
  • Materjal: Kummist/Carbon steel
  • Värv: Läbipaistev /Hõbe
  • Muster Tüüp: Lill, Loomade, Toit, Ebaregulaarne Joonis, PUU, lind, Kiri, Süda


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted