IC uus originaal TLE7209-3 r HSOP20 uus originaal spot, kvaliteedi tagamise teretulnud arutelu kohapeal saab mängida


Märksõnad: playstation 1 klassikaline gamepad, tass m, playstation seista gamepad, edc17, kontrolli ps3, 30w subwoofer, aku psp, 30w woofer, playstation vita kest, ma phone8 pluss.

€1.21 €1.61
  • On laos
  • t182572


购物说明:

1、本店上传的宝贝均大量有现货,欢迎咨询在线客服 如客服不在线,也可直接拍下(如果有问题或暂时缺货我们会尽快与您联系),如需拍多种型号,建议先添加购物车,然后在购物车里一起打包购买。

2、发货时间:每天18:00前付款,一般当日发货。若缺货或有特殊情况客服会另外通知!

关于快递:

1、本店默认使用圆通/中通/顺丰快递,如需要别的快递请备注或是联系我们;快递不可到达的地区使用EMS,加急快件使用顺丰快递。重量在一公斤以内的物品收取首重运费!若超重,需按实际运费收。广东省内可提供货到付款(即快递代收款)。2、顺丰快递时效跨省1-3天左右,省内1-2天左右!遍远地区除外。

我们只能承诺具体的发货时间,货物被快递员收走,速度快慢,具体什么时间到货我们是没办法控制的,如果快递速度慢了,我们会尽全力帮大家催件,请大家支持并且理解我们,愿我们合作得更加愉快!

Kauba kättesaamisest märkus: selleks, et vältida transpordi protsessi, mis on põhjustatud veose kahjustumise või kahju toonud teile kahju, kulleriga kohaletoimetamise pärast Palun lahtipakkimist kontrolli uuesti kirjutama. Kuna mõned piirkondlikud Kuller ei märk, ei lahtipakkimine, kuid ka esimene märk, kuid kui Kuller pind märk pärast lahtipakkimist, esimene ei pane alumine leht tagasi Kuller, ei lõppu ühe, nad kardavad minna, kui leida kadunud on vigastatud, palun kohe tagasi ja las Kuller märgi kirjeldust, siis vastavalt Express tellimusi shipping pool võtke meiega ühendust telefoni teel, et poepidaja töötlemine. Kui märk, Kuller jätta peetakse üksusi, kadudeta puudu. Kui pärast kavandatud mis tahes number on vale, kaupa vale versiooni probleem, kas see on seaduslik või Taobao eeskirjad, ostja on üsna häiriv, meie ettevõte teatas ka, ei vastuta(kui sõber märk, saab tellida sõbrad). Saada kauba palun võimalikult kiiresti avastada, leida kaup on kvaliteediga seotud probleeme, palun otseselt ei tabanud või hindamist, palun võtke ühendust minuga, et paremini lahendada probleemi!

Hindamisküsimused:★me hellitada iga suur au, kui teil on mingeid rahulolematus, palun suhelda meiega, usun, et iga mõistlik probleem võib kiiresti anda teile lahendada. Ilma side, rush anda halb vaadata ei saa lahendada kõiki probleeme. Asjakohane kriitika me alandlikult nõustuda, meie töö on kindlasti olemas selliseid ja selliseid vigu, ka väga valmis võtma vastutuse. Probleem on omavahel rohkem rahulik ja aus, proovida muuta natuke mõelda, usun, et iga probleem saab lahendatud eest. Teretulnud on selline asjakohane, sallivus klientidele, me usume, me saame saanud head sõbrad. Ei ole teretulnud üksikud uhkus, ei austa teisi, tööjõu ostjad ja üksikute ostjate selleks, et saavutada oma eesmärk, pahatahtlike rünnakute müüjad ja hindamine, oht, samuti peame järgima põhimõtteid, kaebuste lõpus.

Müügijärgne teenindus: kauba kättesaamisest, kui on mingi probleem, võtke palun ühendust võtma kaupluses, me kohe anname teile lahendus, mitte poest osta komponente ja on masin keevitus, lõikumiseks PIN-koodi või ostja vigu töös ja muude inimtekkeliste põhjuste element, et põletada välja, ja tagasi teed, sest pakend ei ole tugev ja kahjustatud, see pood ei anta vahetada, mitte-kvaliteedi probleemid asendamine shipping ostjad vastutus.

Pro-kauba kätte saanud, siis palun ärge unustage, et lemmik pood Oh, ja õnnistatakse+poest läbi hindamise Oh, klientide eespool bin Sheng Elektroonika, teie rahulolu on meie jätkamisega.

Í☆tere tulemast osta meie tooteid, soovin teile shopping õnnelik

Märkus:★kauplus on avatud äri! Tooted on pidevalt üles laadida...3 miljoni inventuur, mille seast valida, on vaja, võtke palun ühendust online klienditeenindus, et arutada, julgelt paku füüsilist foto viide andmed!!! Ootame koostööd sind!


  • SONY Mudel: PlayStation Portable
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Ühilduva Mark/Mudel: SONY
  • Mudeli Number: 1


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted