1 Tk Põhjamaade Lihtne Plastikust Lillepott Vaas Kodus Toas Teenetemärgi Mahlaka Imitatsioon Keraamiline Imitatsioon Vaik Tiheneb


Märksõnad: beanbag xl, decor vaas, line vaas, pot, õhu niisutaja aku, lillepott, decor kodus vaas, lillepoti plastikust, plastikust planter, home decor.

€3.53 €5.05
  • On laos
  • t182427


Omadused:

1. Valmistatud kõrge kvaliteediga plastik, vastupidav ja kergesti katki ei ole

2. Creative triip disain lisab kaunis ja kordumatu tunne, et oma sise ruumi

3. Lihtne puhastada ja hooldada.Kui on tolmu või muud plekid, lihtsalt puhastada pehme materjal (nagu käsn).

4. Kaasaegne vaas, sobib mitut liiki lillede kaunistamiseks.

5. Ideaalne kodu kaunistamiseks, sobib elutuba/kohvikus/office/hotell/restoran/siseviimistlus, saab kasutada kodus avamine, õhtusöök, konverents, pulm meelelahutus

parameeter:

Nimetus: Vaas Vaas Mahuti

Materjal: plastik

Mõõdud: ca 6*6*7cm (pudel suu läbimõõt 9cm)

Värv: roosa/valge/roheline/hall/beež

Kaal: 115 g

Nimekiri:

Vaas*1

Umbes tagasiside:

★Kui olete rahul meie tooted, Pls anna meile 5 Tärni Oma rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline. ★Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid. ★Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja tagada teile parim klienditeenindus.Me anname teile positiivse tagasiside pärast makse. ★Kui olete rahul oma punkte, võtke ühendust meie klienditeenindusega.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu! ★Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Umbes Shipping:

♡ Tavaliselt saame me laeva välja oma tellimuse 48 tunni jooksul pärast saame oma makse. (Pühade ajal ja pühapäeval, me ei saa mitte laeva välja selleks aega, palun mõista.) ♡ Mõnikord, tänu logistika ajakohastatud teavet aeglane, saadetise jälgimine teabega ei uuenda 3-5 päeva. ♡ Tarneaeg sõltub sihtriigist ja muid ebakindlaid faktoreid, see kestab tavaliselt umbes 10-30 päeva tavaposti(Transfield.ee Standard Shipping ePacket,Hiina Post Air Mail jne). ♡ Palun veenduge, et teie aadress ja täisnimi on õige inglise keeles.


  • type1: Home Decor
  • Materjal: Plast
  • Kasutamise Tingimus: Desktop
  • Stiil: Euroopa
  • Funktsioon: Imitatsioon Keraamika
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Type2: Vaasid Lilled


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted