Qili Pehme Kummist Materjal Lumi Kaabits Kaabits Vahendid QH-10 Pikk käepide Auto kogu keha Kummist Jää Kaabitsaga Lumi Pintsel


Märksõnad: PP, kummist kaabits, vaht lumi, vaht relv, vahugeneraator pesemiseks, car snow brush costco, bmw car snow brush, 3m vinüül wrap, kaabits tint, Kaabits.

€4.15 €4.36
  • On laos
  • t182349


Qili QH-10 Pikk käepide 32cm Auto kogu keha Kummist Jää Kaabitsaga

Lumi Harja Pehme Kummist Materjal Lumi Kaabits Kaabits

palun jätke mulle sõnum, et mulle öelda, mis värvi, teil on vaja , muidu me laeva juhuslikult , tänu.

Seoses kromaatilise aberratsiooni ja mõõde viga :

Kui valgus probleem ja mõõtmise meetodi erinevus, võib-olla on väike viga, pange tähele ja mõista.

Pange palun tähele: Kuna tootjad ei ole arenenud teate muudatusi toote pakendil,päritolu või mõned tarvikud,ei saa me tagada, et kliendid saavad kaup on täpselt sama mis poest pilt ja toote kirjeldus.Kuid me saame tagada, et tooted on kõik sama hea kvaliteediga turule.Kui me ei uuenda pilt või seotud teavet aega, palun tehke paremini mõista.

1.Me pakume hea kvaliteediga tooteid madalama hinnaga, ja parimad teenused ja kolme aastane garantii.

2.Toodete minu pood on uusim Hiina turul.

3.Me ei saa teha saadetise samal päeval, kui teie makse on kinnitatud Transfield.ee.

4.Me appraciate, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.Ja loodame siiralt, et luua pikaajaline koostöö seoses laeva.

5.Me soovime, et saata teile mõned traditsioonilised Hiina kingitusi teie iga kord järjekorras.Ja te võite mulle öelda, mida sa tahaksid.Me püüame välja parima, et fullfil teie soovidele.

1.Me nõustuda igasugu makse.

2.Kinnitage toote ja postiaadress.Ja palun jätke meile sõnum, et öelda, kui palju väärtust saab kirjutada sobivate toodete kohta.

3.Me korraldab kättetoimetamise pärast comfirmation kohta Transfield.ee.Palun ärge küsige, laevandus, kui paned järjekorda.Suur tänu!

4.Me ei jäta te teate, et öelda teile jälgimise numbri pärast korralduse saatmist.Ja palun võtke meiega ühendust kui teil on mõni küsimus laevaliini.

1.Palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul, pärast saate paki, kui sa saad, defektse toote.

2.Kui te ei ole rahul meie producs ja soovivad naasta meile, palun tee contaction meiega 7 päeva jooksul pärast seda, kui olete saanud vastava korralduse.Või me ei tee asendamist või raha tagastamist.

3.Kui tagastate toote meile, palun saada tagasi koos originaal pakendis ja pakkuda jälgimise numbri .Ja sa pead täitma tagasi laevanduse tasu.Nii et palun olema carefull enne tellimuse esitamist.

4.Me hüvitame, kui oleme saanud tagasi toote.Kui sa tahad asendada,siis laadige tagasi laevandus tasu,ja saame tasuta laevandus tasu sulle tagasi.

1.Me tõesti appraciate oma vara kinnitust, kui saadud tellimuse.

2.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!

1.Meie tööaeg on 8:30 am - 23.00 pm.

2.Palun jätke meile sõnum, kui teil on küsimusi või probleeme, kui me ei ole online.Anname sulle vastuse, kui me saime teie kirja.

3.Me tervitame teie päringu igal ajal.

4.Palun jätke meile sõnum


  • Toote Laius: 0cm
  • Toote Tüüp: Käsnad, Pajalapid & Harjad
  • Toote Kõrgus: 0cm
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjali Tüüp: PP+Squeegee rubber
  • Elemendi Läbimõõt: 00inch
  • Erilised Omadused: PP+Squeegee rubber
  • Kirje Pikkus: 00cm
  • Toote Kaal: 0.12kg


Juan Angus
2021-06-25
5/5
Delivery almost 1.5 month. I liked the goods. The seller did not deceive in contrast to other Chinese sellers and the very site of AliExpress
Igor69 Zubarev
2021-07-01
1/5
Sent a scraper for toning.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted