Põrutuskindel Kate Shell Anti-kadunud Tracker puhul AirTags Tracker Bluetooth-Tracker Tarvikud


Märksõnad: gps pet tracker, anti stress, gru t-särk, juhul huawei p30 pro, Disney, kaamera gimbal, kass gps tracker, taust kook valud, koera gps tracker, õõnes vorm.

€0.66 €0.87
  • On laos
  • t180337


Põrutuskindel Kate Shell Anti-kadunud Tracker puhul AirTags Tracker Bluetooth-Tracker Tarvikud

*Funktsioonid:

1. Unikaalne disain: silikoonist puhul Airtag tracker, sile pind, lihtne kasutada, drop-tõend, mitte-märgise liim, saab ummikus, telefon, tahvelarvuti, kaugjuhtimispult ja muud elektroonilised tooted.

2. Kvaliteetne materjal: toode on valmistatud kõrge-kvaliteet vedel silikoon materjalist, tagades maksimaalse kaitse vastu langeb, pikaajaline kasutamine ei roosteta, taga liimiga, liim saab taaskasutada, tugev adhesioon, ei ole lihtne langeda

3. Ideaalne suurus: mõeldud Airtag, lihtne kasutada ja kanda.Kumer sulgemine, vältida Airtag protector kogemata lipsas läbi, liim, saab kasutada koos enamiku asju.

4. Kaitsev juhul ei mõjuta serveri kuulamine tähelepanu, siis on alati võimalik kuulata heli lähedal lokaator.Lase tracker ja mobiiltelefoni lihtne paari

5. Kasutada juhtudel: See Airtag juhul on varustatud liimiga, võite lisada see oma mobiiltelefon, pult, tablett, kõrvaklapid, väärisesemed, jne.

*Pakett Sisaldab:

1 x silikoon protective case

*Kirjeldused:

Suurus: 43x8.3x43mm/1.69x0.32x1.69in Paksus: 1mm/0.039 Materjal: silikoon Värv: nagu pildil Kogus: 1 tk

*märkus:

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls, veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!


  • Brändi Nimi: BGEKTOTH
  • Materjal: Silikageel
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Juhtudel
  • Keel: inglise, Vene


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted