E9 Wireless Display WIFI Kaasaskantav Ekraan-Vastuvõtja 1080P HDMI Miracast TV Dongle Kinni iOS iPhone, iPad, Android Nutikas Telefon


Märksõnad: slimport hdmi ipad, receiv tv, veebikaamera hp, 12 tolline tv, tv, kaasaskantav tv wifi, rakenduse smart tv, miracast, uconnect, carplay dongle hdmi.

€14.89 €16.19
  • On laos
  • t17947


Toote funktsiooni: 1. Peegel / push asjad mobiil telefoni / tablett / sülearvuti ja muud juhtmeta seadmed kõrglahutusega kuva seadmeid. 2. Koos peegeldamine funktsioone ja WI-FI traadita kuvapeegeldus tehnoloogia, ilma installida APP, 3. Läbi HDMI liides, võimalik väljund audio, video, piltide ja dokumentide kohta, televiisor ja projektor, ühilduv DLNA / Mirracast kaks režiimi.Vastavalt erinevate seadmete (mobiiltelefon, tahvelarvuti, sülearvuti) see lülitub režiimi kasutada, tõeliselt saavutada cross-platvormi peegeldamine ja lükake . 4. Lihtne ja mugav tegevus, IOS-i ja Android ühilduvad, see seade toetab online automaatne upgrade.Toote andmed: Peamine kiip Dual Core Cortex A7 Kuni 1,5 GHz OS: Linux 3.0.8 Wecast toetust Netflix/Youtube poolt kuvapeegeldus ,Teised rakendused saavad olema töötanud valu või peegeldamine Wi-Fi DLNA Tugi Wi-Fi ECMirror(Miracast) Toetab Wi-Fi ECAir(Airplay) Toetuste Süsteem toetatud Android/ Mac/ iOS / Windows Peegel Online ja kohalike sisu wireless display toetust Audio/Video/Foto/Office ' i faili/Koduleht Peegel Office Tarkvara Ekraan Esitlus PDF/MS Word/MS Exceli/MS Powerpoint/Keynotes/Pages/Number/Muud formaadid Peegel/DLNA Online peegeldamine Youtube,Netflix,Hulu Plus,IDMB,Quickflix -, Perekonna-TV jne Online update Jah Vahetada Ei ole vaja vahetada erinevaid operatsiooni süsteemi seadme Alläär, mida Kasutatakse tehases jätnud seade Toetab Video Formaadis MKV, WMV/VC-1 SP/MP/AP, MPG, MPEG, dat, avi, mov, iso, mp4, rm, H. 265, real Video 8/9/10, kuni 1080P Tugi Audio Formaadis MP1/MP2/MP3/WMA/OGG/ADPCM-WAV/PCM-WAV/AAC Toetus Foto Formaat GIF/JPEG/BMP/TIF/JPG/TIFF-Port HDMI 1*Mees HDMI-KS 1*Micro Mini USB port pakkeleht: 1 * kuvapeegeldus seade 1 * wecast wifi kaabel 1*kasutusjuhend 1*kinkekarp tarneaeg Nõuanded:

Kõik pakendi saata E-topsi või POSTNL Tähitud posti laeva meetod.koos jälgimise numbri saab jälgida paketi üle-kohus.see on turvalisus, ohutu kaupa.Tarneaeg on umbes 15--45 päeva.Tulemusena erinevate riikide poliitika ja ilm ja muud põhjused.saadetud erinev riik ,tarneaeg on erinev.On küsimusi.palun võtke mind kaudu ali sõnum.aitäh!

Tagasiside:

Jäta negatiivne tagasiside ei saa lahendada probleemi.Seal on palju rohkem positiivseid võimalusi, et järk-see on umbes hea suhtlemine Palun saata teade meile läbi Transfield.ee.püüame meile parima, et lahendada teie probleemi.aitäh!

Umbes Maksudega:

Me püüame oma parima, et teenust teile.Sest kohandatud reeglid on igas riigis erinev, hinnad ja aktsiisid ei ole meie vastutus ja me ei ole kvalifitseeritud, et vastata küsimustele selle teema kohta.Palun uurige oma riigi tariifid, impordi ja aktsiisid enne ostu..


  • Ühendus: Desktop
  • Väljund Pinge: Puudub
  • Kasutamine: Lülitus
  • Output Type: Puudub


Rerookie2
2021-06-18
3/5
I haven't tried the article yet. But it came correctly packed

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted