5tk Kuld Roostevabast Terasest Segamine Segades Lusikaga jäätist, Kohvi Lusikas, Pikk Käepide Kohvi Lovers


Märksõnad: roostevabast terasest lusikas, labidas lusikas, kohvi kühvel, pikk lusikas, mini lusikas, Lusikas, komplekt lusikas, väike lusikas, armas lusikas, dessert lusikas.

€2.54 €3.53
  • On laos
  • t179434


Bullet Punkte:

1、Premium Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, lusikas omadusi ei ole rooste, nr happe ja leelise korrosiooni, kõrge temperatuuritaluvus, kerge kaal, kõrge karedus ja toode vastab toiduohutuse standardeid.

2、Mitu Funktsiooni: lusikas saab kasutada jäätise kühvel, tl, kohvi lusikas, kokteili segades lusika, ja nii edasi.Ideaalne baarid, peredele ja isikutele.Ideaalne vahend segamine joogid, joogid, smuutisid või jäätise.

3、Magustoit Lusikad: Need portselan magustoit lusikad neelavad soojust kuumad joogid, nii et saate segatakse jook kiiremini, ja nende käepidemed ei oleks liiga palav ja ei tee sulle haiget, sest oma väike kohvi tass lusikas on hea soojuse hajumise.

4、Titaan, Kuld Värv: Erinevalt teistest lusikad, kuju on parem ja pind on esile tõstetud, titaan, kuld sobitada tänapäeva söögiriistad.

5、suurepärane Kingitus: See toode on kokku 5 tükki, mida saab kasutada nii ilus kingitus sõpradele ja pensionärid, tuues õnne, et oma elu.

Kirjeldus :

Materjal: 410 roostevabast terasest

Suurus: umbes 17cm/6.69 aastal

Värv: titaan

Ühe kaal: umbes 18g

Pakkeleht:

5 * Segades Lusikaga


  • Mudeli Number: Segades lusikaga
  • Brändi Nimi: PROKTH
  • Materjal: Roostevaba Teras


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted