2tk/lot 4mm banana pistik pesa kullatud võimendi kõlari heli-crystal-läbipaistev, keskmise kõlari terminal


Märksõnad: akustiline terminal, banana pistik, banaan pesa, socket speaker, bluetooth kõlar laadimine sadamas remont, fisual banaan pistikud, Banaan 4mm, väljas ümbritsevad kaasaskantav bluetooth kõlar, olen raadiosaatja, puhas audio võimendi.

€1.22 €1.42
  • On laos
  • t179195


44940 hi gh-kvaliteet crystal terminal, koos crystal shell, pikk saba, oksüdatsiooni vastupanu, madal moonutus, kõrge, kvaliteet, peamine osa on vasest, pind on reaalne kullatud, pühendatud DIY entusiastid, kasutatakse Peamiselt võimendi juhul siduv postitusi ja kõlar siduv postitusi kogupikkus on 27,3 MM, maksimaalne välisläbimõõt on vähemalt 15,3 MM, traat augu läbimõõt on 4,5 MM, kruvi võlli pikkus on 11MM, kruvi varda läbimõõt on 4 MM, see saab paigaldada paksus 3MM, ristkülikukujuline auk on 4 MM*5MM.

-------- Ostja Gu ide - - - - - - - - -

Maksmine: Me aktsepteerime kõiki makse nagu allpool.Krediitkaardi T/T pank, Moneybookers, deebetkaardi Makse on vabastada ainult siis, kui olete kinnitanud, kohaletoimetamine, Kui teil on probleeme maksmisega,siis võiks abi saada see link.http://help.Transfield.ee/pay_order.htm

Kohaletoimetamine:

Siis me laeva välja pakkide 4 päeva pärast makse kinnitamist.

Me kasutame maailma Majanduses Laevandus, nii et me ei paku jälgimise numbrid.Kui teil on vaja tracking number, peate te öelge mulle, ja maksab ekstra $1.5. Palun aru!

Me ei maksta tolli maks tasuda kohalikul tolli.

Tarneaeg lihtsalt viide.See on kiirem või aeglasem mõnikord.Kuna see ei ole väga stabiilselt shipping Hiina Post Air Mail.Me protsessi iga parcelss.

Ligikaudne tarneaeg erinevates riikides allpool on lihtsalt oma teavet ainult, mis on hinnanguline, ei ole tagatud.

1: USA: 10-39 tööpäeva jooksul.

2: Venemaa: 12-55 tööpäeva jooksul.

3: Euroopa riigis: 10-55 tööpäeva jooksul.

4: Teised riigid: 15-55 tööpäeva jooksul.

Laevandus võimalusi:

Meil kasutavad peamiselt Hiina Post Majanduse lennupostiga, et pakkuda oma maatüki.

Asendamine/Vahetamise/Tagastamise:

Palun kontrollige pakendi ja esemed hoolikalt pärast.Kui mis tahes kahjustatud,palun tack pilte tõendina esimene.Siis võiks meiega ühendust võtta, sest pärast müüki teenust.

Palun võtke meiega esimesel kui tegemist on probleeme oma tellimuse enne avamist vaidlus.Tänu oma mõistmist ja toetust.Me lahendada kuni muutes iga klient rahul mõistlik viis.

Kui te ei saanud maatüki piires garantii ajal,palun oodake jaoks rohkem aega.Oma maatüki võib viibida tohutu maatükkide pärast,et nad protsess on aeglasem kui tavaline.

1: võtame vastu vahetada või asendada jooksul 14-30 päeva defektse toote Või kui te olete saanud vale toote.Või saame me toetuse oma raha tagasi

Märkused:

· 1.kui pakk ei saabu 60days,pakume täielikku toetust.nii et palun, ärge avage vaidluste enne seda aega, kui pakett ei saabu;

· 2.Palun kontrollige kogu teabe (nt suuruse,värvi,hind,pakend,jne.) eseme sa pead enne tellimuse esitamist,

· 3.Võtame toote tagastamisest, kui sulle ei meeldi see, kui nad saavad,kuid sa pead endale tagasi laevandus tasud.

· 4.Unwished toodete tagastamist tuleb tasuda 15% taasasustamiseks tasu ainult siis, kui objekt on sama, mis seisundis, kui see, mis me välja saadetud.

· 5.Me tervitame müüja,hulgi-või drop shipping müüja koht massi, et meilt,me anname teile särav hind.(Juhul, kui esitate tellimuse,maksma selle pärast me reguleerida hinda. Ja me nõustuda ka oma OEM tellimused.(Kui teil on enda stiil tooted,siis saada meile oma disainer info,mida me saame teha teile.)

· 6.Impordi tollimaksud,maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

· 7.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

8.Palun veenduge kaubasaaja info,teie TÄIELIK nimi,täpne aadress,telefon,postiindeks,see on väga oluline,või parcal tuleb saata tagasi


  • Mudeli Number: TM-Banaan
  • Omadused: Tulekindel / leegiaeglustajana
  • Kohaldamise Ulatus: AUDIO
  • Custom processing: Jah
  • Tüüp: terminal block / terminal (pea)
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Brändi Nimi: mozg
  • Mis koosnevad paljudest dielektrilise materjali: ABS
  • Kontakt Materjal: puhas vasetatud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted