5tk Slaidi Tüübi Lüliti Moodul 1P2P3P4P5P6P8P10P 2.54 mm Seisukoht, Kuidas DIP Punane Pigi Lülitab Lüliti Punane Snap Lüliti Dial Lüliti


Märksõnad: 5 din pistik, ford, 1 masti 4 positsiooni pöördlülitit, rcm kinnitusseadmete nintendo lüliti, mini lükake lüliti, 8 dip-lüliti, niiduk lüliti, magnet herkoonlüliti, reverse lüliti, poeg interruptor.

€0.49
  • On laos
  • t17919


Umbes Laevandus 1. Ostja veenduge, et jätke täpne Aadress, Postiindeks, Telefoni Number.(Täielik nimi ostjad Venemaalt) 2. Pärast on eeldatav tarneaeg mõnedes riikides.See on vaid hinnanguline, ei ole tagatud.Kuna talve, mõnes valdkonnas võib saabuda aeglasemalt, loodan, et teie arusaam, et.USA: 10-39 tööpäeva jooksul.Kanada: 15-55 tööpäeva jooksul.Euroopas Riik: 15-55 tööpäeva jooksul.Muud Riigid: 15-55 tööpäeva jooksul. 3. Kui u vaja kiiremini laevandus meetod, nagu DHL ja laevandus tasu meil näidatud leheküljel on kõrge, siis võtke meiega ühendust.Me kontrollime kaal uuesti ja annab sulle väga hea hinna laevanduse tasu. 4. Kui teie pakid ei jõua pikka aega, soovitame kontrollida kohalikus postkontoris.Ja samuti saab meiega ühendust võtta, et laiendada kaitset aega.Lihtsalt ärge palun esitada vaidluse meile lihtsalt!Mingit probleemi, me kindlasti aidata u välja ja annan teile rahuldava lahenduseni.Ära muretse!Kauba Kohta 1. Kui teil on vaja datasheet meie toodete, palun võtke meiega ühendust, saadame u ASAP. 2. Kui teil on palju punkte tahad osta, võite saata meile nimekirja.Ja me anname hind u ühe või kahe päeva. 3. Kui u osta suur kogus, saate ka kontakt lahtise hinna.Tavaliselt lahtiselt hind on palju madalam kui hind, mida me näidanud, lk.Aitäh!Kohta Tagasisidet Me maksame väga tähelepanu iga e-posti ja iga kommentaar sinult.Kui olete rahul meie toodete, palun andke meile 5 tähte tagasisidet, me oleks väga tänulik selle eest.Aitäh!Ka siis, kui teil on mõni probleem teavet meie toodete, palun võtke meiega ühendust, enne jäta tagasiside.Meil oleks kindlasti annab u parim resolutsioon.Ära muretse!


  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted