Jalgratta Kott Bike Telefoni Omanik Mountain Bike ABS+PC IPX6 Veekindel Kott Puuteekraaniga mobiiltelefoni Stand Veekindel Smart Mobile


Märksõnad: antiikne jalgratta seista, punane ring telefon, telefoni hoidik motorcyles, omaniku telefon, kõrge nippi mobile, bicycl, bike telefoni tugi, kott bike, nutitelefoni omanik bike universeel, molly jalgratta mobiiltelefoni omanik.

€3.23 €9.79
  • On laos
  • t178621


Kirjeldus:

1. Täiuslik Ühilduvus: See jalgratta telefon mount sobib kõige mobiiltelefonid, ja maksimaalne laius on 3,5 tolli!See võib täielikult hoidke seadet iPhone 4 /iPhone SE /iPhone 11/ iPhone 12/ iPhone 12 Pro Max /iPhone 12 Mini /iPhone 12 Pro, Samsung Galaxy S7 | Galaxy S7 Serv, Galaxy S9, sest OnePlus 3 HTC 11, jne.On piisavalt paks, paksus 25mm mahutab 2 seadmed iPhone Xs, see telefon mount sobib kõik telefonid alusel 6.8 tolli (kaasa arvatud juhul).

2. Kõrge ohutustaseme: veekindel jalgratta telefoni juhul võtab täielikult suletud disain tagamaks, et see on turvalisem kui enamik jalgratta telefoni omanikud turul.IPX6 veekindel disain aitab sind täiesti kaitsta oma telefoni vihm, lumi, muda ja tolmu sõbrad.Unikaalne kruvi bracket süsteem, korrigeerimine ja anti-shock kest koos kaitsta oma telefoni alla!Seega, isegi ajal, kaug-biking ja murdmaa-reisi, ei juhtu midagi telefoni.

3. Uuenduslik & Mugav Disain: jalgratas mobiiltelefoni omanik võtab kõrge-tugevus, stabiilne lukustussüsteem, mingeid tööriistu vaja, lihtne paigaldada, ja võtab vastu ainulaadne lukusti ja metallist plaat, kleebis äraveo süsteem, mida saab kiiresti korjatud ning panna.Personaliseeritud kohanemise kaudu 360° ball joint võimaldab telefoni kohandada iga nurga all on.Reguleeritav jalgratta telefon mount ühildub juhtrauda, mille läbimõõt on 18 kuni 32 mm, sobib kõikide jalgrataste, mootorrataste ja Atv-d.

4. Lisatasu Stabiilne kinnitussüsteem: See jalgratta mobiiltelefoni omanik on multi-mutter torque arm edastamise süsteem.Vastupidav pikendatav lukk teeb grip rohkem kindel ja vastupidav, ja kuuskant mutrivõti võib stabiliseerida käe ja vältida vabastades ajal pingutavat füüsilist koormust!Stabiilne süsteem neelab vibratsiooni, et tagada, et ei ole loksutades.Akna ette tagasi telefoni, et tagada stabiilne ja selge maastik videoid saab võtta, kui sõidate kiirusega 70 km/h.

5. Puutetundlik & Face Ava: selge ja tundlikku ekraani kaitsekile saab teha puutetundlik ekraan, näo ja kaamera ees normaalselt tööle.Saate häälestada koputage heledaks ekraan vabalt ja tundlikult nii, et saate kasutada oma telefoni, ilma et mingit mõju, kui kasutate bicycle telefon hoidja.Ja telefoni põhja all olevasse juhul saab avada toe laadimine.Vastavalt oma vajadustele, saate kasutada power bank laadida oma telefoni kaudu laadimiskaabel.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS+PC

Värv: Must

Veekindel reiting: IPX6

Sobib: jalgratta, mootorratta või ATV-ga, jne.

Kohaldatava suurus: ühilduvad telefonid vähem kui 6.8 tolli

Pakkeleht:

Jalgratta Telefon Veekindel Kott*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.


  • Brändi Nimi: SHZONS
  • On Kõlar: No
  • Laadija: No
  • Mudeli Number: Bicycle Telefon Hoidja
  • Omadused: Nr Omadused
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Ühilduva Brändi: Universal
  • Tüüp: Jalgratta Hoidja


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted