Traadita autolaadija 15W Qi Magnet Air Vent Kiire Laadimine Telefoni Omanik Forsamsung S20 S10 IPhone 12 11 Pro Max Mini XS-XR-X 8


Märksõnad: laadija iphon, bänd iphone xs, keysion magnet juhtmeta laadija, id iphone xs, iphon xs, nike pro, auto laadija usb, laadija protector, auto mount telefoni juhtmevaba laadija, laser juhtmeta laadija.

€8.38 €33.49
  • On laos
  • t177819


Traadita autolaadija 15W Qi Magnet Air Vent Kiire Laadimine Telefoni Omanik Forsamsung S20 S10 IPhone 12 11 Pro Max Mini XS-XR-X 8

Kirjeldus: 1. Auto Mount Magnet Laadija: See magnet traadita autolaadija sobib iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max.See juhtmeta auto laadija ühildub Qi-toega telefonid.Märkus: Mitte-magnet-telefonid või mobiiltelefoni kestad saab kasutada metallist rõngas, nii et saate attache telefoni laadija eest.

2. Tugev Magnet-Laadimine: See magnet traadita auto laadija on auto-joondatud magnet, mis suudab tagada täiuslik joondust vahel mobiilne telefon ja laadija, ja see laadija võib hoida telefoni kindlalt ja stabiilselt, kui sõidate karm ja ebatasastel teedel.Nii et teie telefon ei tõsta välja ja stabiilse ja tõhusa laadimine võib olla tagatud.Seda saab kasutada ühe käega klapp alates portrait, et sättumuse, ja panna keskmisesse asendisse automaatse adsorptsiooni ja positsioneerimine, 1S induktsiooni laadimine ja turvalisema sõidu.

3. Kiire Traadita Laadimine: See auto mount telefoni laadija on mõeldud laadima oma mobiiltelefon 30% kiiremini kui standard, juhtmeta laadijaid.Ja see võtab aega vähem kui 3,5 H täielikuks laadimiseks telefoni alates 0 kuni 100%.Kaasas Type-C kaabel ja USB-C-USB-A converter, mida saab kasutada koos enamiku sõiduki liidesed ja auto laadija adapter.Palun kasutada MAKSEVIIVITUSE tõenäosuse või QC 3.0 adapter ohutu ja kiire laadimine (ei kuulu komplekti).Märkus: Kiire traadita laadimine vajab laadijat, mis toetab 18W QC kiire laadimine.

4. Reguleeritav Vaatamise & Ühe käega kasutamiseks: Meie magnet laetav auto laadija on reguleeritav pöörlev pall, mida saab pöörata 360 kraadi, et pakkuda teile parimat vaatenurk, mis on kindlaim viis on juurdepääs telefoni süsteemi (näiteks GPS-i ja telefoni kõned).Traadita auto laadija saab paigaldada õhu ventiili kaudu lisada air vent klamber, mis sobib kõige piki -, ring-ja horisontaalse õhuavad.Toetuse käe heitgaasi klamber võib hoida telefoni stabiilne.

5. Tõhus Soojust Hajutada, Augud: Seal on soojust hajutada auku tagasi meie traadita autolaadija, et tagada, et teie mobiiltelefon võib täielikult hajutada soojuse laadimisel.Pakkeleht: 1 * Magnet Traadita autolaadija; 1 * Metallist Rõngas; 1 * USB Kaabel C; 1 * Air Vent Clip; 1 * Käsitsi.

Tehnilised andmed:

Värv: Must

Maksimaalne väljund: 5-15W.

IPhone 12 seeria: Maksimaalne 7.5 W. Palun kasutada MAKSEVIIVITUSE tõenäosuse või QC 2.0/3.0 adapter. (Ei kuulu komplekti)

7.5 W, kiire laadimine mode: (Q 2.0/3.0 adapter)

5W standard aku režiim: (5V/2A adapter)

Sisend: 9V⎓3A/9V⎓2A/5V3A

Laadimise tõhusus: 85%

Sobib: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max, ühildub Qi-toega telefonid

Toote suurus: umbes 104*63*86mm/4.09*2.48*3.39 tolline

Toode net kaal: umbes 90g

Pakkeleht:

1 * Magnet Traadita Autolaadija

1 * Air Vent Clip

1 * USB Kaabel C

1 * Kasutusjuhend

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.


  • Kvaliteet, Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Auto Mount Magnet-Laadija
  • Toite Allikas: Auto Kergem Pesa
  • Tüüp: Auto Laadija
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kohaldada Kiire Tasuta Protokollid: Ei Toeta
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Väljund Liides: Puudub
  • Maks. Väljundvõimsus: 15W
  • GaN: No


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted