Puit Vibu Die Lõigatud Külalisteraamatusse Diy Käsitöö Käsitöö Tegemise Decor Asjade Sureb Mall


Märksõnad: vibu katkesta surra, h sureb, puidust kast sureb lõikamine, die puit vibud, käsitöö puidust, scrapbooking sildid surra, karbid scrapbooking, puit die mall, scriber tööriist, diy puidu tööd.

€17.32 €26.65
  • On laos
  • t177446


【Ostja teade】

★Toote spetsifikatsioonid:

Kogupaksus hallitus on 16mm, juhatuse paksus on 12m, ja tera kõrgus on 4 mm.Sobib erinevate die lõikamine masinad, mida kasutatakse tavaliselt turul. (Sealhulgas suur kaadrid ja sizzix masinad)

★Toote kasutamine:

Tavaliselt kasutatakse nahk käsitöö, scrapbooking, DIY käsitöö, jne.Seda saab kasutada ka lõikamiseks mõned hallitusseened, mis tahes materjalist, kaunistada majad, mööbel ja magamistuba, ja rikastada sinu kujutlusvõimet.

★Toote jõudlust:

Seda saab lõigata erinevaid materjale, näiteks: visiitkaardi paber, riie, nahk -, magnet-paber jne.Hallitus võib nõustuda kohandatud mudelid ja suurused, kui necessry, palun võtke ühendust klienditeenindusega! ! !

★ Tarneaeg:

Pärast seda, kui olete tellimuse, siis me laeva jooksul 5-7 tööpäeva (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal).Tänu viimaste epideemiad, tolli kontrolli, ilm ja muud põhjused, ei saa me garanteerida kohaletoimetamist.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust minuga!

★Soe meeldetuletus:

Palun lugege toote suurus teave hoolikalt läbi enne ostu.Kui see ei ole tingitud kvaliteedi probleemid, ei ole tagastamise või vahetamise vastu ei võeta.Täname oma arusaamist

Tänan külastamast minu pood.Parimate soovidega!


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Muster Tüüp: Ebaregulaarne Joonis


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted