1/3/5tk Roostevabast Terasest Lõng, Käärid Lõikamine, Õmblemine Käärid Tikandid Kääride U Niit, Käärid DIY Ehted Tegemise Vahendid


Märksõnad: pihusti vaha, kadunud vaha, kinnita lõng, sulatada metalli, rant, tikand, siidniit, põleti ehted, ehted keevitaja, sprinkleri, pannal ehted.

€1.84 €3.02
  • On laos
  • t177092


Kogus: 1 Tk.Materjal: roostevaba teras Portable, lihtne kasutada Suurus: umbes. 11cmx2.2cm/ 4.33x0.86 tolli

Ideaalne kodus kasutamiseks.Laialdaselt taotluse meie igapäevast elu

Komplekti Kuulub:

1 /3/5 tk käärid

【Kõrge Kvaliteediga Materjali】

See lõng, käärid on valmistatud hea kvaliteediga kõrge süsiniku tööriistaterasest, Super-terav roostevabast terasest lõiketerad, plastist korpus, korrosiooni-vastupidavad jäätunud poola, hallituse tõend ja rooste tõend, Nende õmblemine käärid on vastupidav ja lihtne kasutada.

【Päris Terav】

Näpunäiteid U õmblemine käärid on päris terav, võib katkesta lõnga kergesti, säästa oma energiat.Oma hea toode õmblemine, tikkimine ja käsitööd.

【Hea tööriistad elu】

Täiuslik kasulik ja praktiline vahend erinevaid materjale - tamiil, riie, lõng.Ka hea aksessuaar tailor, käsitöö, thrum, korrastamist, jne.Teravad noad teevad teile määrata taimi, oksi ja vaevata.Mugav paremakäeline või vasakukäeline kasutamine.

【One-Piece Disain 】

One-piece käepide on mugavam ja vastupidav, 4.33 aastal(11cm) mini suurus, keerme lõikur on kompaktne ja kaasaskantav, nii et saate võtta U õmblemine käärid kõikjal kasutada.

【Oluline Märkus】

Ei ole eriline kate ülaosas lõng, käärid ja nad ei saa suletud kogu aeg, kui seda ei kasutata.Palun pane lõng, käärid välja lasteasutused jõuda, et mitte neile haiget teha.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Ehted Tools & Seadmed


Dimusik Tg
2021-03-27
5/5
OUI Contente de mon achat

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted