Raku puutetundlik LM238WF5-SSH1 LM238WF5(SS)(h1), LCD ekraan AIO LM238WF5 SSH1


Märksõnad: mousepad, film hüdrogeeli, asus vivobook 15 klaviatuur, emaplaadi toshiba l870, kõik ühes asus, 12v ventilaator, lm230wf5, mäng sülearvuti, ekraan sülearvuti, sülearvuti ekraani.

€233.62 €338.59
  • On laos
  • t177079


Kallis klient, et saad osta õiget tüüpi ekraan,palun avage avakuva ja võtta pildi märgistus sisemisel ekraanil,ja suhelda meiega!!!Olulised Märkused

1.Saadame ühilduv mudel, selle asemel, kui originaal üks out of stock.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun võtke meiega enne esitama tellimuse.Täname lahkelt mõista!

2.Süsteemi soovitan odavaim laevandus meetod, kuid tänu COVID - 19 standard shipping võtab kaua aega, kohaletoimetamine, mõnikord rohkem kui 3 kuud, pikk aeg, transport võib easliy katki ekraanil.Lisaks on mõned neist stop kohaletoimetamine paljud riigid, palun vali õige shipping vastavalt teie nõuda.Kui teil on vaja täpsustada, logistika, palun andke meile ette.

Märkus: Enne kui te tellida, juhul, kui mõni viga & hädas meie äri, võtke meiega ühendust allpool ma nformation topelt kinnitades, et võita see asi koos.

· 1 LCD mudeli nimi oma käsi nüüd.

· 2 sülearvuti brändi.

· 3 Saada eespool nimetatud teavet meile ja me vastame teile 24 tunni jooksul kiire ja õige asi, tänud!

Pakend: Antistaatiline kott ja karp

Iga töö on rangelt testitud enne shipping

Makse-ja Tulumaksu

· 1 Alipay on eelistatud ja ohutus

· 2 Toote veetud väljaspool Hiinat määratakse imporditollimaksud maksud ja tasud jne.Need lõivud ei ole couvered kas hind või postikulud toote ja on eest vastutab saaja.

· 3 tühistatakse tellimus kaugemale 7 tööpäeva maksmata jaam.

Umbes Laevandus

(Pange tähele: business/päeva: EI sh nädalavahetusel ega pühadel)

· 1 Kõik kaubad saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast makse laekumist kontrollida.Tarneaeg järgmised mõnikord võib-olla veidi kauem tõttu custom probleeme, puhkuse või midagi ebakindel põhjustel.

· 2 postiaadress on vastavalt oma Alipay aadress.Palun veenduge oma kättetoimetamise aadress on õige.

· 3 pakett on ohutu koos nõutav allkiri.Kui ükski märk pakett, see tuleb tagasi.Palun ärge unustage, et minna postkontorisse, et korja see üles.Tänan teid väga!

Ülemaailmse epideemia endiselt tõsiseks ja ülemaailmse lennud on kallid ja lühikese tarneahela nüüd, see võtab aega umbes nädal, et jälgida logistiline teave pärast veetud, transpordi ajal on oluliselt laiendatud ja tarneaeg on pikem kui tavaliselt.Kui teil on vaja kaup kiiresti, palun ära tellida.Ärge avage kunagi vaidlusi või anda halb tagasisidet kullerpostiteenuse õigeaegsus, tänan teid väga teie lahkelt mõista!

Tagasiside

Teie 5-tärni positiivne tagasiside on kõrgelt hinnatud.Kui te ei ole rahul projekti, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me töötame teiega, kuni olete tulemusega rahul. Palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi.


  • Mudeli Number: LM238WF5-SSH1
  • Komponent Tüüp: TFT
  • Taotlus: sülearvuti
  • Sertifitseerimine: ROHS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Resolutsioon: fhd
  • Ühilduva Brändi: Universaalne Ekraan
  • Brändi Nimi: LS


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted