Push Mull Meele Mänguasi Autism Vajab Squishy Stressi Leevendavat Mänguasjad Täiskasvanud Lapsed Naljakas Anti-stress Fidget Lihtne Dimple


Märksõnad: push, pop mullid, pehme squishy virsik, rulliku soon, orbiz, see pop, antistress mänguasi, pop-push, autism ehted, poppit, fidget mänguasjad autismi ravi.

€2.51 €3.57
  • On laos
  • t176715


Kirjeldus:

1. Lõputu Lõbus: Lihtsalt vajutage ring mullid ja nad teevad kerge popping heli, siis flip neid ja alustada üle!Võib kasutada määramata aja jooksul.

2. Lõõgastuda ja Lahti: Kas sulle meeldib näputäis mull kotid?See mänguasi aitab teil lahti, keskkonna kaitse ja lihtne puhastada.

3. Puzzle Mäng: Mängijad kordamööda vajutage nii palju hiiri, kui nad tahavad järjest.Mängija, kes käis viimati hiirt kaotate.Ta kasutab laste mõtlemise võime väga huvitav.

4. Lai Kasutusalad: Sobib üliõpilastele või kontoritöötajad erinevate inimrühmade, kergesti lahti ja leevendab väsimust.

5.Kvaliteetne Klienditeenindus: ükskõik milliseid probleeme või segadust tekib, võtke meiega kohe ja me aitame teil lahendada probleemi.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus: umbes:9-17CM

Pakkeleht:

1 * Push Mull Meele Mänguasi


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: DL-PP-R3


Roxydrownstone
2021-04-13
5/5
Unbelievable fast shipping... it was ultra fast... perfect seller.. thank you.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted