Salongi Juuksur Põll Lapsed Täiskasvanud Barber Salli Veekindel Varjatud Määrata Juuste Värvimiseks Varjatud Ilu Meik Riie Stiil Tööriistad


Märksõnad: põll habe, põll barber, värvaine juuste mehed, habe värv, habe tuled barba, macbook ram, ddr3 1333 1600, cape juuksur, komplekt para barba habe, tian guan.

€3.50 €5.93
  • On laos
  • t17531


Kirjeldus:

1. Kui lõikamine juuksed, kata raseerimine laastud, et hoida juuksed puhtad ja kaitsta riided saastamisele, kui juuste värvimine. 2. Kasutame kõrge kvaliteediga kangas, pehme ja sile, paks ja mugav kanda. 3. Mitte-kleepuv juuksed, anti-staatiline, peen töö, lihtne ja suuremeelne välimus. 4. Seda saab kasutada perm, juuksevärvi, soeng jne.Vältida riideid saada määrdunud. 5. Lihtne kasutada, tehke oma juuksed salon või barber shop mugavam kodus. 6. Veekindel ja hingav, kerge puhastada ja hoiustada.Seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Toode tüüp: ilu põll, kaela pintsli või pihustiga pudel Värv: nagu on näidatud Materjal: polüester materjal, Suurus: umbes 150-160x130-140cm veidi erinev Kohaldamisala: leibkonna allahindlusi, salongid Pakend: Kokkupandav, suurus pärast kokkuklapitavad on umbes 30 cm / 11.81 tolli pakkeleht: 1 *varjatud 1*kaela pintsel 1*spray pudel

Märkused:

1. Tingitud erinevusi erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje. 2. Kui on probleem tootega, siis palun jäta teade, enne kui nad annavad halb tagasisidet.Iga halb läbivaatamine on oluline mõju pood.täname teid mõista.

KKK:

1. Kas minu toode on tracking number?Jah, me saatke jälgimise numbri iga, et koos tellida. 2. Toode on sama, nagu on fotol?Jah, kõik fotod on reaalne.Oleme võtnud neid fotosid ise. 3. Mis suurus mul on?Tooted juuste, et enamik inimesi saab kasutada.Meil on sorteerimise ja ekraani suurus kirjeldused.Kui teil on vaja kohandamine ja kogus on suur, saame kohandada nõutud kirjeldused, suurused, OEM ja stiile. 4. Ma olen müüjaga ja ma tahan osta palju punkte.Milline on hulgi hind?Tere, tänu oma uurimise, kui te soovite osta lahtiselt, palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, meil on oma tehas, hulgimüük, custom processing!


  • Mudeli Number: J-145
  • suurus: 20cm*20cm*10cm
  • Materjal: Segu
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Keebid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted