Titaan Kaetud Rotary-Lõikur Patchworks Ketaslõikur Riie Paber Fiber Kile Nahast Vaip, Kunst,Käsitöö ja Õmblemine 28mm/45mm WWO


Märksõnad: 45mm lõikur, jaoks segast, kai rotary-lõikur, kääride, raamatu cutter, lõikur segast, pill pardel, lipit seista, mini scuba tank, ketaslõikur segast.

€2.73 €4.20
  • On laos
  • t174727


Titaan Kaetud Rotary-Lõikur Patchworks Ketaslõikur Riie Paber Fiber Kile Nahast Vaip WWO66 Kirjeldus:

Omadused:

1. Viimati palju kauem kui traditsiooniline terasest pöörlevad labad.

2. Säästa raha need kallid Suur brändi pöörlevad labad.

3. Lõika mitu kihti kangast vaevata.Oleks vähem valus, käed, kui teil on valu oma kätes, kasutades kääre.

4. Tohutu Aja Saver - Kas sa oled aeg-ajalt või sageli sewist need labad ei kavatse säästa aega ja pettumust.Me teab liigagi hästi, kui palju aega lõikamine kangast võtab.Lõikamine kangast on üks kõige rohkem aega nõudvate ülesannete puhul, me sewists/quilters on.See on põhjus, miks me tahame, et aidata kiirendada oma järgmise projekti jaoks.

5. Tõhusam Kui Käärid - Kui te ei ole kasutanud rotary-lõikur, enne kui teil on vaja!Iga tõsine quilter kasutab üks ja see on üks tähtsamaid vahendeid saab olla.See võimaldab teil vähendada riie täpselt ja kergesti.

Teade:

1. Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.Palun lubage kerge kõrvalekalle on tingitud käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Saelehed, suurus: 28mm/45mm

Labade materjal: Roostevaba teras, volfram terase

Kohaldamisala: lõikamine paber, riie, nahk, plast

Pakett Sisaldab:

Valik 1:

1 x Rotary-Lõikur

Valik 2:

5 x Terad


  • Mudeli Number: Rotary-Lõikur
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Brändi Nimi: Aleekit
  • Komplekt Tüüp: No


Piero Al 16
2021-02-11
5/5
все отлично продавца рекомендую
Adulkit2007
2021-03-13
1/5
The goods hung for a long time as an order. It's been 30 days. Ordered at the same time goods from other sellers began to come. Looked at the tracking of the goods there was written Transportation canceled. During communication, the seller himself offered a refund. Unfortunately, I did not see the goods. The only thanks to the seller for decency.
Christian73
2021-02-27
5/5
Течение двух дней продавец выслал товар. Через 19 дней он пришел. На вид товар качественный хорошо упакован. Спасибо продавцу.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted