Toidu-grade Silikageel JawLine Kasutamise Palli Lihaste Trainin Fitness Palli Kaela Nägu Toonimine Jawrsize Lõualuu Lihaste treeningu Face lift


Märksõnad: lihaskude lihaskude, silikoon elektriline lihaste, silikoon huule lihaste, lõualuu, räni, lihaste, simulatsioon silikoon lihaste, mouth silicon muscle, räni mees lihaste, silicone balls muscle, silicone shirt muscle, realistlik silikoonist lihaste.

€2.61 €3.43
  • On laos
  • t174713


Kirjeldus

100% täiesti uus, kõrge kvaliteet

Materjal: Silikoon

Suurus: Üks suurus

Värv: lilla, sinine, must

Blue level 1-40 naela vastupanu

Lilla tasandil 2-50 naela vastupanu

Black level 3-60 lbs vastupanu

See on näo kasutada toote, mis aitavad tugevdada ja toon näolihaseid.Saada selgemat nägu ja anda oma nooruslik välimus uue ilme.See võtab vaid 10 minutit päevas, et näha erinevust.Pärast piisavalt koolitust, puhata ja toitaineid, oma näo lihased kasvavad nagu teisi lihaseid!

*See on tungivalt soovitatav, et te alustada tasemelt 1 (sinine) ja järk-järgult sisestage tase 3 (must), kuna sinu mandibular lihased peavad olema aktiveeritud ja muutuda tugevamaks.

Kirjeldus:1 Keeb, kui toode on keedetud, kogu toode tuleb asetada keevasse vette.Jätke see 15-25 sekundit.Seejärel loputa toote kuuma veega.

2 Pärast kohanemine hambad, keeda toote 10-15 sekundit ja loputa kuuma veega, asetage toodet hambaid, ja seejärel vajutage õrnalt alla valge hammustada ribadeks, et muuta need kõige mugavam vormida.

3 tava, siis on hea!Palun järgige meie soovitatud kasutada raviskeemi, et saada parimad tulemused ja vähendada vigastuste ohtu.

Lõualuu exerciser võimaldab teil kasutada enamiku oma visuaalse kehaosad ükskõik, kus sa oled, ilma higistamine ohtrasti.Mõtle selle peale, kui teie nägu on esimene asi, mida inimene vaatab, kui sinuga rääkida.See on ekraanil, ja vastavalt paljude uuringute, esimene asi, mida inimesed on kõige rohkem huvitatud.Enamik inimesi veedavad tundi koolitust oma keha, nii et miks mitte kasutada oma nägu!

Kvaliteedi esimene, pakkuda parimat teenust.Kliendid on meie sõbrad.Stiilne disain, 100% täiesti uus ja kvaliteetne!

märkus:1. Fotod, palun võimaldavad kerget värv difference2. Tänu käsitsi mõõtmine suurus võib differentPackage Lisatud:1tk näo lihaste treeningu seade


  • Sündmus: Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, TÄNUGA, Jõulud, Sõbrapäev, Halloween, Lihavõtted, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev, Õpetajate Päev
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Materjal: Silikoon
  • Mudeli Number: Nägu Salenemisele Massager
  • Komplekt Tüüp: No
  • face lift palli: Nägu Salenemisele Massager
  • Muster: Pall
  • Arv, Tk: 1tk
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted