540 Habeme Kasvu Rull Meeste Musta Titaan Juuste Kasvu Mesoroller Näole Masin Naha Hooldus Microneedle Rull


Märksõnad: koolutaja, termokoolutaja juuksed, auto pööramiseks juuksed koolutaja, termokoolutaja, lokkis ripsmetušš, airwrap narri, Gofreeritud curling rauda juuksed, curl korter raud, curl juuksed tööriista, ball bearing bracket, 9mm koolutaja, termokoolutaja, 3 in 1 juuksed raud.

€1.89
  • On laos
  • t174472


Toimemehhanism on lihtne:

Väike okkad habe rull läbi torgata nahka.

Asutus tunnistab seda kahju ja hakkab paranemise protsessi.

Vereringe paraneb, toitainete & hormoon-rikas veri tormab habeme piirkonnas.

Kuna kollageeni ja keratiin on mõlemad vajalikud komponendid tegeliku näo juuksed, mis tuleneb follicles ja androgeensed hormoonid (testosterooni ja DHT) kütus kasvu.

See oleks loogiline mõttes, et see võib kaasa tuua suurema kiirusega looduslikud habeme kasvu, muutes oma lakk paksemaks aja jooksul.

Micro-needling koos mõned muud habeme kasvu hacks, kuulub top kinnitusmeetoditega ebaühtlane habe.

See viis, kuidas habeme kasv ei ole raske üldse.Sa lihtsalt võta roller ja minna läbi oma näo juuksed, naha paar korda nädalas.

Sa peaksid alati lase oma nahal puhata ja remont endale enne, kui te torgake see uuesti Rulli, ja ideaalis peaks olema mikro-needling iga kolme päeva parima tulemuse.

Muidugi, suurus nõelad on suur tegur, kui tihti saate kasutada Derma Rull.Kui see on 0,3 mm vardale lahke, võite Rulli päevas.

Korduma Kippuvad Küsimused

Sa pead raseerima enne kasutamist Rull kohta habe?

Ei, sa ei pea raseerima.Kui teil on pikk habe, mõned karvad võivad saada püütud ratta ja nõelad, kui see on nii, võite proovida korrastamist ta maha natuke.Läheb täielikult raseeritud on asjatu.

Kuidas ma peaksin puhta Rulli?

Võite puhastada ja desinfitseerida oma microneedling on seadme kastmine seda alkoholi, steriliseerimine seda ultraviolettkiirguse, või kasutades a desinfitseerimisaine spray.


  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • suurus: 1.5mm
  • Toite Allikas: Puudub
  • Mitu Tükki: Üks Ühik


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted