DIY Ehted Tegemise Vahendid Puidust Pärlitega Omanik Seemne Vahend Tarvikud Käsitöö Käevõru Pärlitega Seade Kumerad Nõelad Spin Ja keelpilliorkestrile.


Märksõnad: kuld distants, rant loom, kumihimo, rant vurr, lõhe, rant, juuste pikendamine loop tool, mais vaik, poiss lamp, Võru.

€4.89 €12.24
  • On laos
  • t173605


DIY Ehted Tegemise Vahendid Puidust Pärlitega Omanik Seemne Vahend Tarvikud Käsitöö Käevõru

Omadused:

High Performance: See on kiire, lihtne kasutada ja mugav.Suurepärane aeg saver rant stringing vahend, mis on palju kiirem kui stringing väikesed helmed käsitsi.Korjab helmed üles kiiresti ja võite lõpetada projekte kiiremini.

Kõrge Kvaliteet:Kiire Rant Loader valmistatud kvaliteetsest puidust, mis on kasulik ja vastupidav, pika kasutusea.

Unikaalne Disain: See ainulaadne seade on käsitööna kõvast puidust ja on absoluutne kõigile, kes soovivad luua fringe, multi-tegevussuund kaelakeed, appliques, ja hanks.

Suurepärane Kingitus: DIY ehted tegemine on lõbus viis väljendada oma sisemist fashionista ja luua uimastamist kingitusi sõpradele ja perele.See Kiire Rant Loader aitab teil luua unikaalne mälestused, mis on tõeline peegeldus oma individuaalne isiksus.

Kasutamine: See Kiire Rant Loader on kasulik vahend väike string helmed arvesse profileerimine nõela.Pärlid on sõna otseses mõttes hüpata nõela.Siis lihtsalt liigutage neid peale Profileerimine String.See Rant loader saab kasutada koos enamiku tüüpi helmed, see on kiire, lihtne kasutada ja mugav.

Kirjeldus:

Materjal: Puit + Vask

Suurus: umbes 17 CM X 9,5 CM

Kaal: umbes 405g

Komplekti Kuulub:

1 x Kiire Rant Loader

2 x Nõelad


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Komplekt Tüüp: No
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Mudeli Number: Kiire Rant Loader


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted