Keraamika Ratta Clip Vahend Ei ole Vaja Leida Center Käsitöö ABS Potteri Keraamiline Savi Polümeer Kraapides Modelleerimine Repair Tööriistad


Märksõnad: palju polümeersavi, savi polym, professionaalne plastiliin, elektrilised keraamika ratas, šabloon tint valge, u-toru, keraamika tööriist, harri, lipit seista, voron.

€39.53 €56.46
  • On laos
  • t172924


Reguleeritav Keraamika Masin Turntable Klamber Ja Keraamika Remont, Tööriistade, Keraamika Õpetamise Turntable Klamber, Automaatselt Leida Remondi Center, Sobib Keraamiliste Algajatele Koolides, Töötoad, Klubid

【Lihtne Leida Center】-Pane remont vahend turntable, saate kergesti leida kesklinnas, mistõttu on lihtsam remont tühi; kasutada kõrge positsiooni suu toetust määrata keraamiline, et vältida viskamine ajal välja remont.

【Kõrge kvaliteediga Materjali】-keraamika plaat klamber on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjaliga, sobitada, metall materjali, mis on tugev ja vastupidav.Lihtne puhastada-lihtsalt loputage puhta veega.

【Lihtne paigaldada】-Lihtsalt pane remont klamber vinüülimängija keraamilise kunsti masin, keerake pöördlaua all remondi-klamber, et määrata selle turntable, ja siis lukk küljel lukk, et moosi remondi tööriist, mis on Keraamika sahtel klamber saab kasutada lihtsalt.

【Tööpiirkond】-läbimõõt keraamika plaat, keraamika masina remont klamber on 20-30cm/7.8-11.8 aastal.Läbimõõt korrastamine on 4-20cm/1.5-7.8 aastal.See sobib remont erinevaid keraamika.

【Ideaalne Kingitus】-DIY juhend remont klamber sobib erinevaid keraamika remont.See võib leida center ideaalselt.See on parim kingitus perele ja sõpradele!

Toote omadused

Pakett Sisaldab: tühi remondi-klamber*1; suu tugi*3

Kohaldatava Keraamika Plaadi Läbimõõt: 20-30cm/7.8-11.8 aastal

Läbimõõt Korrastamine: 4-20cm/1.5-7.8 aastal


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Brändi Nimi: FURONGHUA
  • Materjal: ABS
  • Komplekt Tüüp: No
  • Mudeli Number: Keraamika Masin Turntable Klamber


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted