4TK Aroomi küünlad Vaha DIY Trükitud Muster Küünal Konservikarp Valgeplekk Kasti Metallist Ladustamise Juhtudel Kodu kaunistamiseks


Märksõnad: celinny vaha küünlad, küünal jaoks jar, Vga 1gb kaart, candl, candel vaha, jaemüük küünal kastid, küünlad taper, candl vaha, etsy ujuvad küünlad, aromat küünal.

€13.01 €17.35
  • On laos
  • t172883


Küünal Kingitus Komplekt 4tk 4.4 Oz Aroomiteraapia Lõhnastatud Küünlad Looduslikust sojavahast Kaasaskantav Tina Küünlad Kodus Travel Kasutada Ema Päeval Sünnipäeva Kingitus

Andmed:

Lisatasu Lõhnu: 4 konservikarp küünlad, iga funktsioone omanäolise looduse inspireeritud lõhnu.Lõhnu saavutada, kasutades parimat eeterlikud õlid ja lõhnaained, toob teid suurepärane kogemus.

Mittetoksiline Küünlad: Need küünlad on valmistatud 100% looduslikust sojavahast, et kaevandatud otse sojaoa segatud puhas taimede eeterlikud õlid arvesse täiuslik segu.Küünlad põlevad ühtlaselt, samal ajal vabastades lõhnaained, mis on tasuta mürke ja kahjulikke jääke.

Aroomiteraapia Lõhnastatud Küünlad: Need küünlad, aroomiteraapia on üks parimaid stressi leevendav küünlad, nad võivad aidata rahulik närve ja ärevuse.Lõhnav küünlad saab kasutada parandada unetus, meditatsioon, aroomiteraapia, eemaldades lõhnad ja rohkem.

Pikk põlemisaeg: Iga lõhnav küünal infundeeritud 4.4 oz soja vaha, selle põlemise aeg võiks kesta 35 tundi.Pikk põlemisaeg b rõngas teile parema aroomiteraapia kogemus.

Suurepärane Kingitus: ilus konservikarp andexquisite pakett boxmake thearomatherapy candlesset olema perfectgift oma pere ja sõpradega sünnipäev, emadepäev, või muud erilist päeva.Thesearomatherapy küünlad on laialdaselt kasutada, nad on mitte ainult sobib kodus kasutamiseks, kuid sobib ka veavad reisides.

Kirjeldus:

Materjal: Sojavahast

Maht: 4.4 Untsi

Ühe Küünla Mõõdud: 8 x 5cm / 3.14 x 1.96 tolli

Pakendi Karbi Suurus: 18.5 x 17,5 x 6.5 cm / 7.28 x 6.89 x 2.56 tolli

Saadaval Stiile: Flower Stiil, Marmor Stiil, Puu-Style

Palun ütle meile stiili sa tahad, kui sa seda osta, või muidu me saadame selle juhuslikult.

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib olla ka väikesed kõrvalekalded.

2. Hoida lastele kättesaamatus kohas ja lemmikloomad .

Pakend:

4 xAromatherapyCandle

Makset >>

1. Me võtame Alipay, West Union, TT ja kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Makse tuleb sooritada 5 päeva jooksul pärast tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast tellimuse, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

Saadetise >>

1. Tellimus saadetakse 4 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on arveldatud.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress, palun veenduge, et teie tellimus aadress on sama, mis oma postiaadress.

3. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

4. Kui te ei ole saanud oma saadetise ajal, võtke Meiega palun Ühendust enne avamist vaidlus , me wil vaadata probleemi ja annab sulle lahendus-24 tundi.

Garantii >>

1. 6 kuud Tootja piiratud Garantii puudusega objektid (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).

2. Defektsed kaubad tuleb tagastada garantiiperioodi jooksul, tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

Tagastama & Tagastamise >>

1. Kui kaup on puudusega, ostja peaks meiega enne toote tagastamine.

2. Kui ostja ei soovigi tagasi punkti, teeme täielik või osaline tagasimaksmine põhineb üksikasjalikud olukord.

Tagasiside >>

Me püüame oma parima, et anda meie klientidele õnnelik shopping kogemus.Palun võtke Meiega Ühendust, et lahendada oma mingi probleem enne, mida sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et me saaksime teile lahendus nii kiiresti kui võimalik.


  • Mudeli Number: lõhnav küünal
  • Kuju: Samba
  • Tüüp: Aroomiteraapia
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kasutamine: Kodu Kaunistamine
  • KÄSITÖÖ: Jah
  • Toode: Üldine Küünal
  • Materjal: sojavahast
  • Funktsioon: Lõhnav


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted