Kaasaskantav Kõrvaklappide Ladustamise Kott AirPods Max Smart Hibernate Režiimi Põrutuskindel Reisi Kandekott Peakomplekt Kate Raske Kast


Märksõnad: airpods juhul halb, airpod juhul pro, hirv airpods juhul, ma fone 5 kohtuasi, kidizoom, airpod juhul diy, filofax, kõrva kaunad apple kate, xcover 5 kohtuasi, airpod raske juhtudel.

€14.73 €19.38
  • On laos
  • t172459


Funktsioon :

1. Suurepärane Ühilduvus: See juhtum on mõeldud AirPod Max Kõrvaklapid.Kompaktne suurus saab vältida värisemine kõrvaklapid, ja see saab täiesti mahutada lisaseadmed nagu kõrvaklapid, seade Smart Case ja aku juhtmed (pange tähele: kõrvaklapid ja tarvikud ei kuulu komplekti). 2. Mugav Disain: juhul, funktsioonide stabiilne randmepael kaasaskandmiseks, Sisemine disain täiesti tarvikud.Sujuv, kuid tugev 360 kraadi tõmblukk jaoks on lihtne avada ja sulgeda. 3. Kvaliteetne Materjal: ladustamise kott on valmistatud Nahast+EVA+PU anda vastupidavuse ja pikaajalise toimivuse. 4. Pehme Sisemine Vooder: sees ladustamise kott on pehme ja anti-staatiline kangast, sisemine kiht saab tõhusalt neelavad mõju ja vähendada kahju, et kõrvaklapid, mis on põhjustatud juhusliku kokkupõrke.Ja juhul kaitseb teie Kõrvaklapid AirPod Max tolmu, kriimustuste, scuffs, amortisaatorid, purustada ja niiskust. 5. Lihtne teha: See raske juhtumi kõrvaklapid on kerge ja kompaktne, mahub kotis, seljakotis või pagasi ja mugav kaasa võtta kõikjale.

Tehnilised andmed:

Smart Hibernate Režiimi Nimi: Ladustamise Kott Kõrvaklapid Ühilduvus: ühildub AirPod Max Kõrvaklapid Materjal: PU+EVA+polüester Värv nagu pildil Neto kaal: ca 420g

Pakkeleht:

1*Ladustamise Kott ühildub AirPod Max Kõrvaklapid (Märkus: Kõrvaklapid ja tarvikud ei kuulu komplekti)


  • suurus: For AirPods Max Bag
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Kotid
  • Mudeli Number: Eest AirPods Max
  • Materjal: Nahk
  • Pakett: No


Gregjwheare
2021-06-18
4/5
It is pricey & bulky but still nice compared to other case for airpods max available currently.
Kully 85
2021-04-21
5/5
This case is fanastic. Hybernate mode works as a charm. Do remember to put in the Max upside down for the hybernate mode to work. It falls "asleep" instantly!!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted