MTB Jalgratas, Jalgratta Vända Ratta Extractor keskjooksu Jalgrattasõit Crankset Pedaali Eemaldaja Remont Vahend 7/8/9/10 11-käiguline Jalgratas


Märksõnad: 700c rattapaari, p jalgratta tool, crankset mtb, antiikne jalgratta seista, alumise ukse tihend, bike lemmikutega, vänt, bike multitool, jalgratta mtb tööriist, sexy anime kass cosplay kostüüm.

€14.55 €17.75
  • On laos
  • t172276


MTB Jalgratas, Jalgratta Vända Ratta Extractor keskjooksu Jalgrattasõit Crankset Pedaali Eemaldaja Remont Vahend 7/8/9/10 11-käiguline Jalgratas

Bullet Punkte: 1、Multifunktsionaalne Bicycle Repair Tool: 45 süsinikterasest, mis on vastupidav ja pika kasutusea. 1 x jalgratta vända eemaldamise tööriist, 1 must ja keskjooksu remover 1 x hooratas mutrivõti, 1 x jalgratta ahela kaitselüliti, 1 x hõbedane keskjooksu eemaldamise tööriist 1 x jalgratta kett test pidurisadulad.

2、Set Omadused: Hooratta mutrivõti kasutatakse eemaldada ja installida hooratas ja võlli.Jalgratta ahela kaitselüliti topelt sõita pin-koodi on kasutatud kergesti lahti ahel, mis on spetsiaalselt kavandatud eemaldada ja paigaldada kett pin-koodi.Vänt lemmikutega kasutatakse eemaldada keti ja vänt.Hõbe keskjooksu eemaldamise tööriist 20 hambad, mida kasutatakse, et kõrvaldada keskjooksu jalgratas.

3、Oluline Vahend: Kasutatakse paigaldada ja eemaldada sise-või keskjooksu kohta jalgratas.See sobib racing, maastikurattad, võidusõidu-ja muud tüüpi jalgrattad.

4、Multifunktsionaalne ja Asjakohane: Kett lõikur: sobib 7/8/9/10 11-käiguline jalgratas kett, tõhus eemaldamine ja paigaldamine jalgratta kett nõelad, peen disain, lihtne murda, lihtne uuesti kett.Kett unloader: kolm-ühes funktsioon, kett piits hammasratas mutrivõti, konks-tüüpi lukustus rõngas vahend, keskjooksu kasutatakse eemaldada ja installida hooratas ja võlli.

5、müügijärgse Garantii: Kui teil on probleeme oma toodet, võtke meiega ühendust ja me teenib teile 24 tunni jooksul.

Tehnilised andmed:

Suurus: nagu pildid näidatud

Kaal: umbes 657 G

Pakkeleht:

Ühe Tõmba Kood*1

Kett Lõikur*1

Alt Varruka*1

Hooratas Varruka*1

Saba Konks Wrench*1

Keti Paksus*1

Märkus s:

1. Tõttu probleeme valgustuse mõju ja pildistamise nurk, palun veenduge, et võimaldada toote hälbed.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, toode on teatud mõõtmete tolerants.

3. Kuna vahe valgusallika ja ekraani värv tegelik toode ja värv, pildil on veidi erinev, palun võrrelda tegelikust tootest.


  • Tüüp: Multifunktsionaalne Vahendid
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted