2/4tk Reguleeritav Bambusest Sahtel Sirkel Sahtel Eraldaja Laiendatav Sahtel Sirkel, Köök Garderoob Office Jagaja Juhatus


Märksõnad: orel, kasti organ, köök organ, köök storag, kasti kinga, meik organ, sahtel-kapp, sahtel organ, magamistuba sahtel, kasti storag.

€10.03 €14.13
  • On laos
  • t171654


2/4tk/set sahtel jagaja kevadel reguleeritav jagaja ladustamise korraldaja

Omadused:

* Täiuslik ladustamiseks-sobib peaaegu kõik standard sahtli mõõdud.See abimees sahtlis võib hoida oma kummut korralik köök, vannituba, ning kontor.Laske lapsel kasutada seda sahtlis teevad sokid ja aluspesu lihtne hallata.

* Reguleeritav pikkus-disain köök sahtel sirkel sobib iga sahtli suurepäraselt.Pikkus need sahtel sirkel ulatub 17 tolli kuni 22 cm ja laius on 2.36 tolli.Nad võivad olla paigutatud vertikaalselt või horisontaalselt, ja võib olla isegi laotud kummutid.

* Ilus välimus-veekindel bambusest võib kergesti pühkida niiske lapiga.Bambusest sahtel korraldaja teeb kõik, vaatad rohkem ilus ja organiseeritud.See sobib peaaegu kõik kaunistused.

* Lihtne paigaldada-iga sahtli jagaja on sisseehitatud vedru, mis võib olla fikseeritud lihtsalt ja kohandada, et täita oma muutuvatele vajadustele.Suur sokk sahtel juht või sahtlis jagaja.

* Kvaliteetsed bambusest materjalidest ja kõrge kvaliteediga -100% käsitööna valmistatud keskkonnasõbralik bambusest materjalid keskkonnasõbralik, jätkusuutlik veekindel, tugev ja vastupidav omadused.Looduslik anti-lõhn omadused muuta oma elu tervislikumaks.Kuna külm pakkimine, kõrge temperatuuriga sooja vajutades tehnoloogia ja 3 korda poleerimine, pind on väga sile ja ei ole burr üldse.

Kirjeldus:

Nimi: jagaja sahtel

Materjal: Bambus

Kogus: 2/Tk/komplekt

Pikkus: reguleeritav 33.5-43cm/ 13.2 tolli-17inch

Pikkus: reguleeritav 43-56cm/ 17inch-22inch

Laius: 6cm / 2.36 tolli

Paksus: 1,5 cm

Värv: nagu näitavad

Pakkimine on lisatud:

2 /4* Jagaja Sahtel

Märkus:

1. Palun lubage 1-3cm (0.4-1.18") erinevuse tõttu manual mõõtmise ja kerge värvi muutus eri ekraan.

2. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun mõista.


  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Varuta
  • Brändi Nimi: Dreamburgh
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Ladustamine Sahtlit
  • Materjal: Bambusest


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted