Universaalne Raadio Rinna Rakmed Kaasaskantav Rindkere Esi-Pack Mitmeotstarbeline Raadio Kott Pouch Vest Rig Jaoks Baofeng UV-5R TYT Wouxun


Märksõnad: airsoft chest rig, orvis rinnus pakki, ninebot z6, kenwood usb, chest rig, taktikaline rig mees, raadio wouxun, BAOFENG, kaasaskantav raadio-kabuur, chest rig ltk.

€12.25 €24.02
  • On laos
  • t171594


Universaalne Raadio Rinna Rakmed Kaasaskantav Rindkere Esi-Pack Mitmeotstarbeline Raadio Kott Pouch Vest Rig Jaoks Baofeng UV-5R TYT Wouxun

Omadused: 1. Universaalne Rinnus Kott: rindkere kott sobib eri tüüpi walkie-talkie ja erinevaid antenne, näiteks seadmete Baofeng, Motorola, jne. (märkus: pakkimis-loetelu sisaldab ainult Rinnus Kott, ei muud kaubad)

2. Kaitsta Oma Raadio Seade: unikaalne vedrustus peaaegu tagab, et teie rakmed ei põrge või kiikuda ja kaitsta oma raadio rindkere kiik ja kahju, hoida kõike selleks ohutu koht ja laieneb ka antenni elu.

3. Suur Mahutavus: rindkere kott sisaldab 3 ladustamise kotid walkie talkie ja 1 suur ladustamise kott, mis mahutab sigaretid, mobiil telefonid, kõrvaklapid jne.

4. Stabiilne ja Mugav: rindkere kott on valmistatud Oxford kangast ja disain neli õlapaelad on väga stabiilne, ja see sobib inimkeha ja on reguleeritav, nii et see on ka väga mugav

5. Lai Kasutusala: rindkere kott sobib igasuguseid inimesi, mis on ideaalne ellujäämise, matkamine, biking, töö, kool, telkimine, kalastamine, reisimine, kingitus idee.

Tehnilised andmed:

Nimi: Rind Kott Walkie Talkie

Materjal: Oxford riie

Värv: must

Suurus: umbes 28*28*3cm/11.02*11.02*1.18 aastal

Pakkeleht:

1*Rindkere Kott


  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Mudeli Number: Raadio Kott
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Tüüp: Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted