Pulm Kingitus kotis 50tk/Palju Jewlery Pakkimine Kott Sokke kott huuleläige ilu tagades Kott Pingutusnöör Armas kott 7x9 9x12 Saab Kohandatud Logo


Märksõnad: seljakott koti, custom kott pouch, läikiv läbipaistev täis, komplektis wrap, custom logo pakendite lint, kott kohandatud, diivanil kott, vaik logo armas, 50pcs nail jewelry, gzk slingshot.

€10.28 €15.81
  • On laos
  • t171297


1.Suurus tahes värvi saab kohandada teie jaoks . (organza kotid,Velvet džuudist Kotid ja nii edasi) 2.Ja minimaalne tellimuse kogus on rohkem kui 500pcs. 3.Kui soovite Kohandatud LOGO, võite saata oma LOGO (PDF või JPG), et meid enne tellite. 4.Ja me anname teile meie parim hind vastavalt oma LOGO. 5.Kui logo on ok,me kontrollime teie juures frist,siis kontrollige, see on ok.teeme seda. 6.Kui teil on küsimusi,võite meiega ühendust võtta igal ajal.me püüame oma parima, et teid aidata! 7 .teie pood on knowed,paljud inimesed mäletavad oma poe.

Vedaja Nimi

Eeldatav Aeg Transiidi

Jälgimise Teenuse

DHL

Umbes 3-5 päeva

dhl.com

UPS

Umbes 3-5 päeva

ups.com

EMS

Umbes 5-7 päeva

ems.com

Hiina Post Air

Umbes 15-25 päeva

intmail.183.com

HKPOST

Umbes 15-20 päeva

hongkongpost.com

Kui teil on vaja mingit soodne hind ja kiire kohaletoimetamine, võtke meiega ühendust.

MÄRKUS: Ostja vastutab maksude ,tolli-ja muid tasusid ajal shipping !Kõik teemad peaksid olema veeti Transfield.ee kontrollitud aadress.

Küsimused

Vastuseid

Kas sa ühendada tellimusi?

Jah, me võib ühendada tellimusi nii, et sa pead ainult maksma üks kord.Palun võtke meiega ühendust enne maksad, kui teil on vaja, et teenust.

Kas te pakute tilk laevandus?

Jah, me ei.Saadame oma klientidele laevandus aadress, kui koht selleks

Kas olete nõus kohandatud tooteid?

Jah, me ei.On vaja ainult pilte ja proovi.

Kas sa laeva rahvusvaheliselt?

Jah, me laev maailmas

Me võtame väga hoolikalt pakkimine iga detail, et tagada ohutu veo teile .Seega palun kontrollige pakendi enne sisselogimist seda vastu võtta, kui see on katki või kahjustatud, võite teha rekordi vedaja.Samal ajal, võite võtta foto ja saatke meile, me lahendame probleemi esimese korraga.

Kuna teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.See on lihtsalt võtta, siis 1 minut.Aitäh! :) Kui sa ei ole rahul toote ja teenuse,palun võtke meiega enne lahkumist tahes läbirääkimistel korras ja neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et rahuldada sind.Aitäh! :)

Meie Tehas asub Yiwu, Zhejiang, mis on tuntud kui "Kauba Paradiisi Ostukottide".

Praegu,Kirjutades, et ettevõtte filosoofia "kõigepealt klient, rajada ees" ja põhimõtet "kõigepealt klient", meil on pakkuda meie klientidele kvaliteetseid teenuseid.

Hea Kvaliteediga ja Mõistliku hinnaga on meie peamine eelis, mis teeb meie toodete konkurentsivõimet rahvusvahelisel turul.

50tk/Velvet Palju Köis, Nöör Velvet Kott 7x9 9x12 Suhkru Pulm Kingitus Pearl Jewlery Pounch Kommi Kott Saab Kohandatud Logo


  • Sündmus: Maja Liigub, Pensionile jäämine, Maa Päeva, TÄNUGA, St Patricku Päev, April Fool ' s Day, Hiina Uus Aasta, Jõulud, Laste Päev, Sõbrapäev, Isadepäev, Lihavõtted, Pulmad, Ristimine & Ristimine, Tagasi Kooli, Sünnipäev, Lõpetamist, Pulmad & Kaasamine, Grand Sündmus, Aastapäev, Halloween, Emadepäev
  • Muster: Tahke Värv
  • Kasutamine: drawstring velvet Jewlry bag
  • Kasutatud: wedding sugar candy gift packing bag
  • suurus: 7*9cm 9*12cm
  • Mudeli Number: hld
  • Arv, Tk: 50tk
  • nöör kott: Jewlery Packing Pouch
  • Jewlery Kott: Bracelet bag pouch
  • Brändi Nimi: DIWEINI
  • Materjal: Riie, Velvet bag pouch


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted