Originaal Lenovo Thinkpand Lenovo S2 3. 2018 L380 Jooga CPU Jahutus Heatsink & Fänn UMA FRU 01LW775 01LW776 40M59653AA


Märksõnad: insta, kid video, 3d bell, külmik sülearvuti, emaplaadi jaoks core i5 ja ddr3, acer z5wah, gn, fänn sülearvuti, silma foto, core i3 emaplaadi.

€19.17 €20.18
  • On laos
  • t171042


Tere tulemast meie poodi.

Tingimus

Brand New

ApplicationLenovo FRU 01LW775 01LW776

Ühilduv Mudel

Lenovo Thinkpad L380 L380 JOOGA

Pakett sisaldab

1 tk

Märkus

Vaadata Picutre või FRU enne osta see punkt.

Erilist NoticePlease kontrollige oma ekraani suurus, eraldusvõime enne tellimuse esitamist

Kui teil on vaja kiiret kohaletoimetamist, võtke ühendust meie klienditeenindusega ja kasuta DHL tarne.Kuid sa pead kandma kauba.aitäh

Laevandus

1. Me pakume you90 päeva garantii.

2. Me testime ükshaaval enne shipping,100% workingwell enne shipping.Palun olla kindel ost.

3. Meil on professionaalne meeskond, et pakk väga hästi, et vältida kahju, nii et palun ärge muretsege pakett.

4. Ostjad on vastutav ainult tagasi laevandus tasu garantii (enamik ostjaid on ainult tagasi probleem komponendid kui kogu pakett.)

5. Asendada uue ja hea, kui sul on võltsitud tooteid.Aga palun veenduge, et ei ole kasutatud ja ei ole inimtegevusest kahjustatud.

6. Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et te saada meie tagasi ja kirjutage"kingitus"kättesaamise lehel.Palun useregular postaland anna meile jälgimise numbri.Kui me võtame vastu esemed, me parandab neid või vahetada need niipea kui võimalik.

7. Palun kontrollige paki välimus hoolikalt, kui sa seda vastu võtta ja kinnitada, kui on välimus purunemine.Kui see on vigastatud, palun alla ei kirjuta, sest see ja pakkuda pilte, pakendis ja samuti tõend dokumendi oma kohalikus postkontoris.Me püüame oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

8. Kui sa leiad, et toode ei tööta normaalselt, pleasecheck twiceto kinnitage see ja võtke meiega ühendust esimese korraga.Klient peaks maksma tagastamise laevanduse tasu.Me keelduda toetuse eesmärk, põhjus ja kahju on tekkinud toote väära paigaldus.

9. Olulised Nõuanded:

Palun testimine enne fikseerimist ja palun ärge eemaldage märk enne, kui olete kinnitada tootele ei ole mingit probleemi.Kui sa ei ole professionaalne, nii et palun ärge nende paigaldamine.Ostja kord eemaldage märk, me ei paku mingit garantiid.

10. Kui olete rahul toodete pärast katsetamist, siis võite installida teie arvutisse.Kui te ei ole rahul , palun võtke meiega ühendust õigeaegselt, see on meie kontoris tund:esmaspäevast laupäevani 9:30 am 6:30 pm.(Hiina tööaeg).Me püüame oma parima, et sind aidata, aitäh !

Tagastamine ja Garantii

1. Kui ostad vale teemad või sa ei taha, et punkt, et sa ostsid, siis saad tagasi selle meile tagasi within3-5 päeva, kuid siis tuleks pakkuda laevandus tasu.Tänan.

2. Täielikku toetust antakse, kui kaubad on tagastatud theiroriginal seisukorras.

3. Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

5. Ostja võtab tagasi laevaliini kulud , kui see on katki ise või et vale toote.

6. Kui vastuvõtmine, tagastame teile kohe.

7. Sa have7 daysto võtke meiega ühendust and30 daysto tagasi seda alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses rohkem than7 päeva, loetakse, kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!

Tagasiside

T1. Me tugineda ourreputation ja kliendi satisfactionto õnnestub.Teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Pleaseleave hea feedbackwith 5 starsif olete rahul meie kaupade ja teenuste.

2. Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me saame aru, muresid ja pettumusi sa mees on, ja willdo meie bestto lahendada probleeme.

3. Pleaseemail usbefore jättes anynegativefeedback või avamise anydisputeon kohas.meil on teile pakkuda parim lahendus, et lahendada oma probleeme, me ei lase meie kliendid kaotavad oma raha.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud!

4. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Kuna aega vahe, me ei saa teie küsimustele vastata kohe.Palun allow24 äri hoursfor meile vastuse.Oleks me püüame oma parima, et aidata teil korraga.Täname oma arusaamist ja toetust !

Teie toetuse ja mõistmise on kõrgelt hinnatud.

Aitäh.


  • Radiaatori Tüüp: Õhkjahutusega
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: alumiiniumist ja Plastikust
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Pakett: Jah
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Ühe Fännid
  • Mudeli Number: L380 Jooga L380
  • Taotluse Sülearvuti Suurus: 12.5


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted