Luua Konkreetseid Lillepoti Silikoon Hallituse Poolringikujuline Lihtne Geomeetriline Disain Rohelise Taime Pott Hallitusseened


Märksõnad: käepide disainer, kupli silikoonist vormid, taimede potid, hallituse räni pott, ataud silikoonist vormid, taime pott, silikoon molde betoon, Brändi, hallitusseened voldid, concret hallituse.

€32.84 €46.25
  • On laos
  • t170628


Märkus:

Suurus: viga umbes 0,5-1cm

Kasutamine ja säilitamine:

A. Ärge kasutage kõrgel temperatuuril või soojuse ja hoida eemale terav tööriist.B.Püüa vältida hallituse täiesti pöördus üle, proovige teha selle hallituse kohale horisontaalselt.C.Puhas hallituse märja rätikuga.D.Kui oled algaja, ei saa aru saab tutvuda klienditeenindusega.:-)

Tagasiside:

● Kuna teie tagasiside on meile väga tähtis, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Anname positiivse tagasiside, et sa liiga.Tänan teid väga! ● Kui on mingeid probleeme oma ostu, palun e-posti, meile, enne kui esitada oma hinnang.Me püüame raske probleem lahendada sinu jaoks.Teie satisfication on meie suurim võimsus.Me püüame oma parima, et teenust teile! ● Nautida shopping ja on tore aeg meie poest! :-)


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Jeroen Knoorwalker
2021-05-28
5/5
packaging perfect .. delivery time perfect.. product perfect .. five ⭐⭐⭐⭐⭐

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted