Jalgrattasõidu Ohutus Vest Peegeldav Elastne Rakmed Ehitus Liikluse Ladu Turvalisuse Jope Peegeldav Ribadeks Kulumine Ühtlane


Märksõnad: grein rakmed mehed, päästevest ohutus, chevrolet epica led, poiss led jope, gorilla wear, turvalisus tatical turvalisuse vest, kõrge vaas, rakmed mehed, ladu euroopas, eli ladu.

€4.70 €5.88
  • On laos
  • t170582


Jalgrattasõidu Ohutus Vest Peegeldav Elastne Rakmed Ehitus Liikluse Ladu Turvalisuse Jope Peegeldav Ribadeks Kandma Vormiriietust

Omadused: 1. Elastne, talje suurust saab reguleerida õlale. 2. See on võimalik 360° peegeldust ja nähtavus,Peegelduv Öösel & Väga Nähtav 3. Päev. Kergesti Reguleeritav, Kerge, Elastne Peegeldav Sobib Kõigile 4. Kergesti reguleeritav peegeldav vöö, vest sobib laia suurus ja keha tüüp. 5. Saab kasutada näiteks Jooksmine ,Jalgrattasõit ,Kõndimine 6. See peegeldav rakmed on unisex, naiste ja meeste jaoks.

Spetsifikatsioonid: Materjal: Lint Ribalaius: 4cm Värvus: Roheline Mõõdud : Talje 62-120cm pikkus 120cm sobib Täiskasvanutele

Komplekti kuulub: 1 x Jalgrattasõidu Ohutus Vest

Tasumine

1)Me aktsepteerime Alipay.West Union,LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsess, TINGDEPOSIIDILEPING.

2)Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3)Kui te ei saa vaadata läbi kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Makse.

Märkus: Kui te olete otsustanud osta see element,palun tasuda võimalikult kiiresti,kui võimalik, nii et me saadame teile kiiremini.

Saadetise Garantii

12 kuu tootja piiratud garantii defektiga tooted.

Kui soovite, et saada tagasi defektsed tooted,siis kõigepealt meiega ühendust ja saada meile pildid või video,me arutada meetod, et lahendada see probleem sul.

Palun saada defektiga tooted jooksul garantii prriod.

Me veenduge, et tooted on täielikult kaitstud, kohaletoimetamine, kui pakendamine,ja me teeme oma parima, et vältida kahju transport.

100% Reaalne Pilt.

Umbes Tollimaksud

See on sõltuvad Tollipoliitika oma riigi, teil võib nõuda tollimaksude ja maksude eest midagi osta online.Ostjad vastutavad kohandatud maksud.Kuid tavaliselt ei ole teil vaja tegeleda selle probleemiga.

Toetust Tagasi

1) Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva,siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.Ei ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2) Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number,konkreetset põhjust tagasi

3) Me toetuse OMA TÄIELIKU WINNIGN PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas,PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4) Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Tagasiside

1) Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2) Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut,me sincerel kutsume teid jätta positiivse tagasiside (Viis Tärni) usa kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut,kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile.

3) Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist!


  • Mudeli Number: Töötab Ohutus Vest OLEMA-SE2027G
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Materjal: Polüester
  • Sugu: MEHED
  • Funktsioon: Anti-Wrinkle, Kiire Kuiv, Reflective
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kanga Tüüp: Broadcloth


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted