16 Lehed A4 Metsa tähistaeva Õõnes Maali Mall, Joonlaud DIY Koopia Šabloonid Maali Album Dekoratiivsed Mall


Märksõnad: halli seina šabloon, lille šabloon, 3d roheline tapeet, antiik-stencil a4, trafarett-šabloon, kell seina šabloon, suur šabloon, šabloonid maali-ja teenetemärgid, värvi šabloon, ema šabloon a4.

€8.27 €11.17
  • On laos
  • t170434


16 Lehed A4 Metsa tähistaeva Õõnes Maali Mall, Joonlaud DIY Koopia Šabloonid Maali Album Dekoratiivsed Mall

Kirjeldus:

Pehmest plastikust materjaliga, et tagada sees ja väljaspool servad ajakirjad šabloonid ei ole terav, ohutus, et teie ja teie lapsed.

Korduvkasutatav ja pestav šabloon,Suurepärane kingitus oma lastele ja oma sõpradele.

Piisavalt suured mustrid,keskmine kõvadus on loominguline šabloonid,nr murda ja avoide nullist.

Joonis Malli ainult, muud tarvikud demo pilti ei ole lisada.

Kirjeldus:

Muster: nagu näha

Materjal: PET

Värv: Valge

Suurus: avaldaja.20.5*29,7 cm

Kogus: 16sheets/set

Märkus:

Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Pöörake tähelepanu, et see 1.Palun kirjutage oma täpne aadress, Postiindeks, telefoni number,Muidu ei saa saata pakk 2.Kui sa ei saa maatükk, võibolla paki kohalikust postkontorist, sa ei võta seda üles, sest mõned kohad ei ole saadetud! 3.mõned tooted pealkiri on kirjutatud 6tk või 8pcs, aga kui seal on ainult ühe saate osta valikud, kui sa ostsid just saanud ühe, siis on võimatu saada 6tk või 8pcs,sest hind ei ole sama, veenduge, et selgelt näha enne ostmist, kuna mitmed pealkiri ei ole võrdne arv ostu-4.Kui sa osta 100tk,palun võtke meiega ühendust, et muutus hind,meil on allahindlus teile .Paymet ja tagastab 1.Transfield.ee kontrollib teie makse 24 tunni jooksul,kui see on täidetud,siis me välja saadetud paki nii kiiresti kui võimalik. 2.Toetuse põhjustatud tellimuse tühistamine, toetuse lepingu , tuleb võtab 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.Umbes laevandus 1. Kõik maatükid, mis saadetakse pärast tellimuse 4 päeva jooksul , ja nad on kõik jälgitav. 2. Pärast paki saatis, see allumatuks.Me hindame saate kannatust, et oodata, kuni pakk,ja meie Hinnangul on tarneaeg 15-35 päeva enamiku riikide (välja arvatud Brasiilia) 3. Me ei vastuta mis tahes maksude või KÄIBEMAKSU tolli ostja riigis. 4. Kui te ei saa paki pärast 50 päeva, võtke meiega ühendust.Me esitame otsingu shipping agent.Kui 60 päeva jooksul (90 päeva Brasiilia) sa ei saa paki, väljastame täies ulatuses tagasi teile.Tagasiside 1.me sõltume oma rahulolu nii meie edukas,seega teie tagasiside on kindlasti meile oluline. 2.Kui olete rahul meie toodete,palun jätke positiivset tagasisidet ja meie automatiseeritud tagasiside süsteemi, kohe jätan teid positiivset tagasisidet samuti. 3.Kui teil on küsimusi meie toodete või muud, palun dodn kartke meiega ühendust võtta, me anname teile rahuldavat vastust nii kiiresti kui võimalik,Palun ärge kohe esitada vaidlus, sest meil on sõbralikud! 4.Soovime teile head uudised


  • Brändi Nimi: DDAYUP
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted