Vertikaalne Seista hoidikut PS5 Konsool, Dual USB-Kontrolleri laadimisjaama Gamepad laadija Adapter DualSense Kontrollerid


Märksõnad: gamepad ps5, dualsense, dualsense ps5 nahk, ps5, fps juhtnuppu, kontrolli ps5, hack lüliti, gamepad stick, Playstation 1, 3d ps4.

€7.37 €10.23
  • On laos
  • t170185


Vertikaalne Seista hoidikut PS5 Konsool, Dual USB-Kontrolleri laadimisjaama Gamepad laadija Adapter DualSense Kontrollerid

Omadused: 1. Multifunktsionaalne Disain: Sobib PS5 digitaalne versioon ja CD-ROM-versioon vastuvõtva, ideaalne paigutus teie jaoks PS5 peremees.

2. Eest Kahe Kontrollerid: laadimise kiirus töötleja on sama kiire, nagu siis, kui ühendatud jaoks PS5 konsool, nii et saate vabasse USB porti ohverdamata tulemuslikkuse.Nii DualSense kontrollerid on täielikult laetud samal ajal 4 tunni jooksul.

3. Power-on Märge: Kasutamiseks varustatud type-c laadimiskaabel, et saada võimu USB porti esipaneelil vastuvõtva, sisend 5v2a, sisend 5V2*1A.

4. Ruumisäästlik Disain: bracket kohtades on PS5 tarvikud vertikaalselt, mis võivad vähendada ruumi, kus asuvad riigiasutused ja hoida mängu ala korrastada.Hüvasti räpane lauaarvutid koos skaleeritav mäng ladustamine.

5. Hoia Ilus: masin saab asetada seda toele, kui seda ei kasutata, ja see on võimalik hoida eemale maapinnast.Hoia oma peremehe ja töötleja ilus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Vastuvõtva Baasi ja Käepide Dual Laadimine

Toote kaal: umbes 305g

Sisend: 5v2a, 5V2*1A

Pakkeleht:

Stand Laadija*1

Märkus:

1. Tõttu probleeme valgustuse mõju ja pildistamise nurk on teatavad hälbed toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, toode on mõned suurus sallivus.


  • Ühilduva Mark/Mudel: PlayStation 5
  • Mudeli Number: Vertikaalne Seista PS5 Konsooli / Jaoks PS5 digital Edition Console
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: viugreum
  • Tugi: Dropship/Hulgi/Epacket


Bashirova1983
2021-03-31
5/5
5 *****

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted