Elastne Anti-tolmu Tooli Kate Venitada Eemaldatav Slipcovers Kaasaegse Kodu Decor Pool Bankett Istme Juhtudel Söögi Tool Iste Covers34


Märksõnad: tooli kate venitada, baar tool väljaheites, tooli kate süüa, baar tool, esimees mao, tool, rotangist, aktsent tool, tool pikk, tugitool, tooli kate söögituba.

€1.69 €2.60
  • On laos
  • t169629


Moedisain,100% Bränd Uus,Kõrge kvaliteet!Materjal: 8 %Spandex + 92% Polüester komplekti kuulub: 1tk Tooli Kate Suurus Parim Sobiv Tool: Selja Kõrgus: 45~60cm(17.7~23.6 tolli) Istme Kõrgus: 40~50cm(15.74~19.68 tolline) Istme Laius: 40~50cm(15.74~19.68 tolline) märkus:punkt tooli kate ei kuulu tool ja muud tooted .Palun veenduge oma tooli suurus on vahemikus enne maksad ,aitäh.Lahkelt Meelespea 1.Käsitsi mõõtmine 1-2cm viga on lubatud 2.kui sa tahad teine suurus,võtke meiega ühendust ja 3.erinevate riikide suurus on erinev ,palun kontrolli seda enne, kui sa osta 4.kuna pikamaa transportimine probleem ,et toode on väike klapp,toodet ei ole nii korter kui pildil,kuid ei mõjuta kasutamist 7.Kuna vahe erinevate monitorid,pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje .Me garanteerime, et stiil on sama, nagu on näidatud fotod. 8.mis üks te ei saa valida värvi Nuppu, palun võtke meiega ühendust.

TEENUSED

1) Meie eesmärk on pakkuda kõrgeimal Tasemel klienditeenindust ja meie klienditeeninduse spetsialistid on alati seisis, et lahendada kõik oma probleem.Kui teil on küsimusi tarneaeg & defektne kvaliteet ja punkte ei saanud, palun võta meiega kindlasti ühendust enne lahkumist tagasisidet või avamise vaidlus,nii et saame probleemi lahendada positiivselt.Nagu võite ette kujutada,oma hea tagasiside on väga oluline meie edu.

2) Me lubadusi, et pakkuda parimat teenust meie väärtuslikke kliente.Müüme kvaliteetseid tooteid parima hinna ja premium teenus.Kõikidele küsimustele vastatakse 24 tunni jooksul (välja arvatud laupäev ja pühapäev ja riigipühad).Kui sul on mõni küsimus, don\ \ 't kartke võtke meiega ühendust.

TASUMINE

1) Enne ostu veendu oma kättetoimetamise aadress on õige.Või ei,palun parandage see enne maksmist.

2) jätke Palun pange tähele, maksete kui makse tegemist, kui teil on mingeid erilisi taotluse (värvi/suurus).

3) telefoni number on soovitatav rohkem täpne tarnimine.

PAKEND JA SAADETISE GARANTII

1) Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva pärast makse valmis saanud.

3) Tooted on veetud Hiina Post,Transfield.ee Stardand ,E-Topsi või kohaletoimetamine, kuidas teil on valida,jõuda kõige riikide jooksul 10 kuni 30 tööpäeva jooksul,arvestamata pühadel ja nädalavahetustel.

4) Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite, see võib võtta kuni 35 tööpäeva.Kui sa\'t saada see pärast 35 tööpäeva jooksul.Palun võtke meiega ühendust resolutsioon.

5) Laevandus võib mõjutada pühad, sündmuste ja muude ebakindlust.Me ei suutnud tagada saabumise aeg.

6) Kui sa ei meeldi näiliselt pikk tarneaeg, palun don\ \ 't pakkumist.Me don\ \ 't soovite saada negatiivne või neutraalne või madala DSR punkte ainult sellepärast, tarneaeg.

7) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja\'s vastutusel.

8) küsige oma riiki\'s tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

MUUD NÄPUNÄITED

1)Hulgi-ja tilk laevandus ,hulgimüügi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja võitis\'t jäta infot meile, kui sa\'d meeldib.

2)Saada rohkem soodustust ,täname huvi meie üksused.Seal on fikseeritud summa maha allahindlused ja kupongid meie poest, võid seda kasutada, kui teil on vastavad tingimused.Ja kui sa teed suure tellimuse ,me ei saa anda teile rohkem allahindlust ja kiire shipping.

3)Kohandada toodet ,saame kohandada disain ja suurus jaoks kõige kodutekstiilid esemed meie poest.Sealhulgas: Diivan kate,tooli kate,padi jne.Võtke palun ühendust meie klienditeenindusega rohkem infot.

4)Meie tagasipöördumise poliitikat, kui it\ \ 's ning kvaliteet kaup või kaubad, saada viga,pakume täielikku toetust.Kui ostja ostis vale kauba ostja maksa kauba tagastada kaupu,seal võib olla ka täieliku toetuse.

5)Kinnitada aadress ,palun proovige pakkuda meile üksikasjalikku teavet kui võimalik, aadress,nagu postiindeks,kodus telefoni-ja mobiiltelefoni number.

6)vene ostja ,kui vene Föderatsiooni klient,palun saatke meile oma täieliku nime,muidu äkki sa ei\'t sai kauba.Tänan.


  • Stiil: Kaasaegne
  • Materjal: Spandex / Polüester
  • Kasutamine: Ranna Tool, Arm Esimees, Hotell Tool, Pulm Tool, Banketi Tool
  • Spetsifikatsioon: Tooli selja kõrgus võib olla 45-60 cm
  • Kogus: 1tk
  • suurus: Universaalsed Suurused
  • Muster: TRÜKITUD
  • Värv: nagu foto näitab
  • Mudeli Number: Tooli Kate


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted