4TK Mootorratta 12 LED suunatulede Märgutuli Blinkers Hele Merevaik


Märksõnad: crystal rhinestone kleit teenetemärgi, moto signaali, motorcycl, sügav vee-led, prügikasti raputas, lenkstangi signaali, flasher mootorratas, keha glitter pulber, pööra, alkoholi tint vaik.

€4.10 €9.98
  • On laos
  • t16909


4TK Mootorratta 12 LED suunatulede Märgutuli Blinkers Hele Merevaik

Omadused: Materjal: ABS Plastik

Toote Nimetus: Set mootorratta 12LED riba signaal, suunatuled + LED flash relee

Tööpinge: 12V

Number LED lamp helmed: 12 LED-straw hat ' idega

Valgusallika tüüp: LED straw hat lamp helmed

Peamine eesmärk; mõned autod paigaldatakse pärast LED tuled ilmub vilkuvad tuled, või ei ole flash uue käitise LED tuled, jne.Selleks, et seda probleemi lahendada, lisada see toode suudab lahendada aurustamisel suunatuli ja ED kerge rikke Alarm, mootorratta sobi.

Relee suurus: 5.6X2.6X2.2CM, plii pikkus 25CM

Pinge: DC12V

Paigaldusjuhend; on ühendatud positiivse poolusega toide, roheline joon on ühendatud positiivse poolusega suunatuli, ja must joon on ühendatud negatiivse poolusega toide.Toote Kirjeldus: DOP-3X flash relee on pakendatud spetsiaalse KIIBI.Sobivad auto / mootorratas, halogeen-või LED-tuled.Kui auto, mootorratta või muu sõiduk on asendatud LED-suunatuled, LED suunatuled võivad strobo või ei ole kerge.

See toode on põrutuskindel, veekindel ja ilus välimus.Kasutada rahvusvahelisele standardile nõelad, lihtne paigaldada, pole vaja muuta originaal auto rida, plug and play, sobib paigaldamiseks ja sõidukite kasutamise kohta erinevates riikides.Kui suunatuli on sisse lülitatud, siis paisata "piiks" heli, maksimaalne 23W×4, flash kiirus: umbes 80 korda/minutis (pluss või miinus 10 korda).

Sobivad mudelid: Mootorratta led-suunatuled Erinevad vedurid, rändavad vedurid, mootorrattad, elektriautod, Atv-d, off-road mootorrataste Helendav värv: kollane Värvid: Must LED iga lamp: 12LEDs Suurus:Nagu pildil Kruvi suurus:10mm Lihtne paigaldada, unikaalne disain, väga särav, kauakestev, madal energiatarve, energiasäästu

Pakett sealhulgas:

4TK Mootorratta suunatuled


  • Sertifitseerimine: CE / EL, CIQ
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: ABS Plastikust
  • Eriala Tööriistad Tüüp: tihendi riba
  • Mudeli Number: Kodu & Aed
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted