2tk 60mm Antiik Pronks Ehted Puidust Kastid Uste Hinged Ringi Uksega Kapp Dekoratiivsed Hinged, Mööbli Kaunistamiseks w/Kruvid


Märksõnad: 90 kraadi kapp hinge, paigaldus ehted kasti hinged, antiikne suur kapp hinged, vintage ehted box hinge, antiik ukse hinged kapid, 180 kraadi hinge, pikk ehted kasti hinged, nahast kasti hinged, kapi hinged naierdi, center puurida.

€2.26 €3.65
  • On laos
  • t168830


Omadused:

100% Bränd Uus.

Vastupidav ja lihtne paigaldada

Kena dekoratiivne hinged.

Ideaalne vintage puidust kast uksega, kapp, bin, garderoob, vintage ehted rinnus, kohver, kapp jne.

Materjal: Tsingi Sulam

Suurus: umbes. 40mm/1.57 tolli

Värv: Antiikne pronks

Pakett nimekiri:

2 x Hinged

12 x Kruvid

Märkus:

1.Palun lubage 1-5mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Värv võib olla erinev kui erinevus ekraan, pls aru.

Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Transfield.ee!

Meie tööaeg on 9:00.m.6:00 p.m. p.m. p.m. p.m. p.m. (GMT+8 esmaspäevast laupäevani.Ja meie kontor on suletud pühapäeval ja riiklikel pühadel (Peking) kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust Transfield.ee teate,me püüame oma parima, et vastata teie küsimustele 48 tundi.pühade ajal,hilinenud vastus,me vabandan sügavalt.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Värv: Antiik pronks
  • Materjal: Tsingi Sulam
  • Barrel Pikkus: Muud
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine
  • Mudeli Number: Kena dekoratiivne hinged
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Paneeli Paksus: Muud


Www Pragya Narayan
2021-03-18
5/5
Perfect. As the photo shows

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted