4-Pin PWM Ventilaator, Külmik HUB Jagaja 12V toiteallika Pesa PC Speed Controller


Märksõnad: 120v aku laadija, imac toide, fänn splitter, alim tk, arvuti tolmu filter, 4pin fänn splitter, kontrolli mootori, 50 pin-ide adapteri, pc lüliti, cpu monitor.

€1.45 €2.17
  • On laos
  • t167783


Funktsioon:

1. Laiendage 10-pin fan 4-pin liides lahendada puudumine emaplaadi liides ja tsentraliseerida töötlemise ventilaatori juhtmed.

2. Kui PWM liides on ühendatud CPU fan liides emaplaadil ja punane on spetsiaalne liides, mille CPU fan (kiiruse mõõtmise funktsioon).Must kasutajaliides on tavalise PWM fan liides (nr kiiruse mõõtmine signaali, kuid ei mõjuta PWM funktsiooni).

3. Toite saab otse powered by toite, mis aitavad vähendada koormust survet emaplaadi.Temperatuur kontrolli line PWM on eraldi ühendatud emaplaadi ja toite ja temperatuuri reguleerimine on õige.

4. Kohaldamisala: sobib 12V emaplaadi 3pin / 4pin fänn, 3pin ventilaatori võib olla ka kasutatud, kuid pistik joosta täiskiirusel, kuna 3pin ventilaatori ole PWM kiiruse reguleerimise

5: taga rummu PCB pardal on 3M liimiga, mida on mugav kinni tasane koht.Kaasas ka fikseeritud reel auk (toode on 40cm pikk PWM temperatuuri kontroll kaabel)

Tehnilised andmed:

Tüüp: Suur 4D port toide, SATA toide (valikuline)

Line Interface: Väike 4Pin PWM

Suurus: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 aastal

Märkused:

1. Vältida kiiruse mõõtmiseks segadust, arvuti külmub, ja multi-channel liides pikendada ühe liidese näitab ainult kiirust mõõta üks fännid!

2. See toode on PWM kiiruse regulaator.Selle ülesanne on laiendada ühe emaplaadi on nelja-pin port, mitu porti ühendatud kiiruse reguleerimine.Kui teie fänn on 3-pin fan, saab ka ühendage see, aga seda ei saa saavutada PWM kontrolli kiirust!

Pakend:

1 X HUB Jagaja

1 X 4 Pin Ühendus Kaabel


  • Brändi Nimi: CHENJ
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: SATA Kaablid


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted